Użytkownik dziecko15 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 (edytowane) Nick z CS: Dziecko lat 15 Admin banujący: nie wiem Serwer:surf ski Data zdarzenia:06.04.2022 Opis sytuacji:tak o banik bo chyba mnie nie lubi opiekun Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):- Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):- Czekam na rozpisanie demka oraz na decyzje od ub team bo niezle jajca sie tu dzieja bylem pare razy na serwerze spotkalem opiekuna jacka ktory ma wieksze ego niz sra mysli ze jest nie wiadomo kim a teraz ban tak o bo ktos kohos nie lubi smiech na sali az smutno ze po 20 latach gierki opiekun bez steama robi co chce ale czekam na ub nie polecam serwera jak i opiekuna tego czegos - dla sieci EDIT: Tak jak wspomnialem czekam na decyzje ub team a nie jakies 40 latka ktoremu cos w zyciu nie wyszlo z rozpisaniem dema i punktem z regulaminu ktory zlamalem nie podrawiam Edytowane 6 Kwietnia 2022 przez dziecko15 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Ban za moja decyzja + za zgoda właściciela @ Trivor ubt zapraszam na pw @ LAN_CIECHOCINEK2K2 . 5 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Ban nałożony za zgodą właściciela. Działacie na szkodę serwera. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi