Torfowisko Torf Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 @ ReseT [P] góry czy morze ? [O] Zdecydowanie morze @ Kacperek [P] Trenujesz coś? [O] Na ten moment nie [P] Ulubiony kolor? [O] czerwony [P] Do jakiego kraju chciałbyś wyjechać? [O] USA [P] Czy skończą się kiedyś bany? [O] Trochę zle sprecyzowane pytanie, zapewne chodzilo ci o warny, bo bana to mialem tylko jednego [P] Szklanka do połowy jest pusta czy pełna? [O] Raczej pełna xd [P] Czy piłeś już nielegalnie alkohol? [O] I jeszcze pyta [P] Czy paliłeś nielegalnie papierosy/epapierosy? [O] tak, przed chwilą [P] Z kim tutaj masz najlepszy kontakt? [O] z wilq [P] Czy jesteś podobny do Tapera? [O] Cięzko stwierdzić bo nigdy go nie widzialem xd @ TAPERAK)))) [P] ile matce kasy zabrałeś na warny? [O] 0 [P] kiedy kolejne odwołanie od Warna? [O] było we wtorek, a kiedy następne to jeszcze nie wiem @ ZwYroL [P] Czemu pies szczeka a nie hauka, a kot jak miałczy to miałczy? [O] a chuj wie, bo tak juz jest xd [P] Co przecina przecinek? [O] dobra nie bijcie, nie wiem xd [P] Dlaczego Mona Lisa niema brwi? [O] A po chuj jej? [P] Jak tabliczka z napisem "Nie deptać trawy" znalazła się na trawniku? [O] Postawili ją za nim zasiali trawe [P] Ile nóg ma stonoga? [O] 100 [P] Czemu Taper ukrywa miłość do Ciebie? [O] Jego pytaj, nie mnie. [P] Jaka SZYNKA jest Twoim zdaniem najlepsza? [O] ta @ shinga jest zdecydowanie najlepsza [P] Żółw który niema skorupy jest nagi czy bezdomny? [O] nagi [P] Czy UFO jest UPO? [O] spytaj @ TAPERAK)))) to jego odmiana @ seev [P] Ile lat masz? [O] 16 @ NarutoUzumaki [P] Jakie masz hobby? [O] Piłka nożna [P] Jakieś plany związane z przyszłością forum? [O] Jakiś większych nie mam, lecz planuje tutaj zostać na dłuższy czas ( o ile mnie nie zawarnują na smierc xd) [P] Ile planujesz dać na sieć jeszcze? [O] Na ten moment nie wiem [P] Piłeś alkohol kiedyś? [O] Głupie pytanie, a ty nie piłeś? [P] Co chcesz robić w życiu? [O] być informejtikiem [P] Ulubiony artysta? [O] - [P] Ulubiony gatunek muzyczny? [O] Rap @ OroKoroner [P] Ile już warnów dostałeś tutaj ogólnie? [O] po długich obliczeniach wychodzi ze 21 xdd [P] Czy często spożywasz alkohol? [O] 4-5 razy w tygodniu [P] Chcesz zostać Modem? [O] Na ten moment nie, ale ogólnie to tak xd [P] Która dziewczyna z forum Ci się podoba? [O] żadna Do kolejnego Q&A nominuje @ SADZIK ( Może w końcu się przyznasz na czym latasz ) 9 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 8 Kwietnia 2022 420 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Kto pytał 3 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Super odpowiedzi Ci powiem 32 minuty temu, To1rw napisał: [P] Ile już warnów dostałeś tutaj ogólnie? [O] po długich obliczeniach wychodzi ze 21 xdd Ileeee???? 3 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Fajne odpowiedzi, czekamy na kolejnego uczestnika 2 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Fajne odpowiedzi+ łap 3 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 8 Kwietnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Fajne odpowiedzi 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Dużo tych warnów haha, @ Smerf.LaLuś ile z tego jest twoich? haha 3 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Godzinę temu, ^Apple^ napisał: Dużo tych warnów haha, @ Smerf.LaLuś ile z tego jest twoich? haha Obstawiam, że tak do połowy bym dobił 2 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Ale odpowiedzi to na poziomie Torfa xDDDDDD 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 14 godzin temu, Smerf.LaLuś napisał: Obstawiam, że tak do połowy bym dobił Ty to dobiłeś chyba ponad połowę 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi