Użytkownik Erbi Posted November 27, 2018 Użytkownik Share Posted November 27, 2018 Nick : Erbi Data i godzina zbanowania : Godzina ok. 18:05 27.11.2018 Link do AMXbans (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) : Link do screenów : https://www59.zippyshare.com/v/ynZYDEAa/file.html Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw screenyy na StrefaSkilla.' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_1:0:1366182924' [AMXBans] Twoje IP: '86.63.100.198' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'Erbi' dostal bana na zawsze. Powod: 'Wstaw screenyy na StrefaSkilla.' [Konkurs] Trwa konkurs na Svip wiecej infa na /konkurs [AMXBans] 'Erbi' dostal bana na zawsze. Powod: 'Wstaw screenyy na StrefaSkilla.' Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz Coś od siebie : Jedyne co napiszę . Niektórzy nie powinni oglądać graczy i ich banować. To już drugie demko na tym serwerze. Trochę śmiać mi się chce Pozdrawiam Link to comment
Użytkownik KenNzzi Posted November 27, 2018 Użytkownik Share Posted November 27, 2018 To są ss'y nie ten dział kolego Link to comment
Użytkownik Erbi Posted November 27, 2018 Author Użytkownik Share Posted November 27, 2018 (edited) Tylko dostałem bana, że mam wstawić ss'y. Poprzedni post też tu pisałem i nikt się o to nie upominał. Edited November 27, 2018 by Erbi Link to comment
Użytkownik Jasiek Posted November 27, 2018 Użytkownik Share Posted November 27, 2018 SS czyste UB dane ! Link to comment
Użytkownik Jasiek Posted November 27, 2018 Użytkownik Share Posted November 27, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts