Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - ohSugarry

vinaif

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Mateusz
2. Wiek: 17
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Przy obecnej nauce, to od 2-4h natomiast w weekendy z 5h
4. Co chciałbyś zmienić: Myślę, że na chwilę obecną wszystko na forum jest stabilnie, nie ma póki co zmieniać szczególnego w działach i ogólnie w stylu forum
5. W czym chciałbyś pomóc: Przede wszystkim, to pomóc w pilnowaniu porządku. W tematach, aby stare były pozamykane, ogólne utrzymanie porządku na forum. Szczególnie także na chatboxie, iż możemy zauważyć, że potrafią zdarzyć się kłótnie między ludźmi i przydałoby się trochę to uciszyć, aby reszta, która chce popisać z kimś na chacie, nie miała spamu przed oczami
6. Dlaczego akurat ty: Głównie z tego powodu, iż wypełniam tutaj funkcje Redaktora oraz UBT i z tego powodu jestem tutaj z wami. Jestem bezkonfliktowy, miły w stosunku do ludzi oraz można ze mną bez problemu porozmawiać oraz potrafię uspokoić niemiłą atmosferę. Znaczna część ludzi mnie tutaj kojarzy i myślę, że jestem gotów pomóc wyższej administracji w utrzymywaniu porządku pomimo braku doświadczenia jako moderator forum.
7. Staż na forum: 7 dni spędzonego czasu, a na forum jestem od lipca 2020 roku
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie miałem jeszcze takiej okazji wykazać się na tej randze

Edytowane przez ohSugarry
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Tak sobie 3

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Premium
Premium

Ja jestem na TAK!

+Wiek

+świetnie radzisz sobie na pozostałych rangach 

+staż

• Super 1

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Użytkownik

Patrzeć obiektywnie na podanie. Oczywiście tylko moja opinia :D

-wiek, w wymogach jest 18. Ale również zależy od człowieka jak się zachowuje, i jego charakter 

-masz sporo rang, kolejna ranga myślę, że zaniedba obecne. Do tego masz naukę. 

-teraźniejszy urlop też źle wygląda przy składającym podaniu na tak duża range jak moderator. 

-podanie też nie jest zbyt mocne, myślę, że bardziej powinieneś się rozpisać. 

Niestety na nie 

Moja tylko opinia. Miłego dnia 

• Lubię to! 1

CdVkWRq.gif
The Living Legened

• Torfowisko

A więc tak:  Zacznijmy może od twojego urlopu. Urlop bierzesz gdy zgłaszasz nie obecność, brak czasu na wykonywanie swoich obowiązków. W twoim przypadku w trakcie urlopu piszesz podanie na kolejną rangę. Więc ten urlop był w ogóle potrzeby skoro w jego trakcie chcesz dołożyć sobie jeszcze więcej obowiązków :wtf:. Oczywiście nie mam nic do tego, lecz dziwnie trochę to wygląda z góry.  Drugą sprawą są rangi, masz już ich trochę. I pytanie, czy jak dojdzie następna to poradzisz sobie ze wszystkimi? :wtf: Czy zapewne ( jak już to w wielu przypadkach było ) pójdzie rezygnacja. Twoje podanie też nie jest jakieś wybitne, mogłeś się bardziej postarać. Napisać coś więcej, zachęcić nas czytelników, do czytania oraz pozytywnej opinii na twój temat. Podsumowując, jestem za okresem próbnym dla ciebie ( jeśli oczywiście zaraz nie napiszesz rezygnacji z tamtych rang, bo nie będziesz w stanie nad wszystkim zapanować) 

Wymagania:

Minimalnie 18 lat, (-)

10 dni online, (+/-) Trochę już masz, lecz te dni nie są tak ważne 

Minimalnie 300 postów, (+)

Rozpoznawalność oraz aktywność, (+)

Znajomość ortografii i zasad pisowni, (+)

Wysoka kultura osobista, (+)

Brak ostrzeżeń na koncie. (?)

• Super 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkownik

- Wiek, dużo Ci nie brakuje do wymaganych 18 i można by było na to przymknąć oko ale jednak jest za to minusik.

- Doświadczenie, nigdy nie byłeś moderatorem. Moderator to dosyć odpowiedzialna funkcja dlatego wolałbym żeby została nim osoba która już jakieś doświadczenie w moderowaniu ma i wie z czym to się je.

- Piszesz podanie będąc na urlopie, jak dla mnie to urlop masz przyznany po to żeby po ogarniać swoje prywatne sprawy i jak najszybciej wrócić do obowiązków na forum, a Ty będąc na nim chcesz dołożyć sobie kolejnych obowiązków.

- Do tego wszystkiego twoje podanie mnie nie zbyt przekonuje.

+ Jedynym plusikiem jak dla mnie jest to że ludzie Cię znają i że często jesteś na forum, bo mi też nie jednokrotnie się Twoje wypowiedzi w jakiś tematach przewijały.

Na chwilę obecną jestem na NIE.

Edytowane przez Scout.
  • Lubię to! 2

110299070_Beznazwy-1.png.72c8bc75426093d85c246e1a6973f8ce.png.74567797fcb09e5472a8ddafce503ffd.png

• Zasłużony

Według mnie pisanie podań na w/w rangę mając urlop jest dosyć słabe. Pomimo tego, że masz sporą ilość wpisów na czatboxie, rzadko cię widziałem w rozmowach z innymi użytkownikami 21d941394daa076937e851a55f613c21.png 

W dniu 9.04.2022 o 00:27, ohSugarry napisał:

Dlaczego akurat ty: Głównie z tego powodu, iż wypełniam tutaj funkcje Redaktora oraz UBT i z tego powodu jestem tutaj z wami.

Skoro to twój główny powód to słabiutko, posiadanie x rang nie daje Ci furtki do zostania Moderatorem. 

W dniu 9.04.2022 o 00:27, ohSugarry napisał:

Znaczna część ludzi mnie tutaj kojarzy

W moim odczuciu raczej mało osób cię kojarzy, nie wyróżniasz się niczym z tłumu, nie jesteś charyzmatyczny, może i dobrze wykonujesz swoje obecne obowiązki, ale moim zdaniem bycie moderatorem jest jeszcze za wcześnie.... może następnym razem. 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • 2 tygodnie później...

Jest to moja opinia, więc bez linczu proszę. :HACKERSMAN:

Szczerze mówiąc, to sam nie wiem co mam sądzić o podaniu. Jako ubt CS GO i redaktor wywiązujesz się z obowiązków, reagujesz na zgłoszenia, ale...mam wrażenie, że jakoś mało Cię widać na forum, mimo wszystko cieszę się, że widzę inne osoby które próbują sił w czymś nowym. Niech będzie, że jestem za.

+ ciekawe podanie, kilka ciekawych i nowych informacji, coś nowego

+ staż na forum

+- aktywność na forum

Jako człowieka nie znam Cię, więc więcej nie mogę dodać. Powodzenia.

• Super 1
  • Zasłużony

Jako kandydat nie jesteś najgorszy, ale póki co jeden nowy moderator nam wystarczy. Próbuj następnym razem.

• Dzięki 1

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

odrzucone.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]