Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Hasło na konto - Surf 1.6

ReseT

Rekomendowane odpowiedzi

• RST

Zacznę standardowo

Nick: @ ReseT

Jaki jest problem ? : Problem tkwi w tym, że od jakiegoś czasu nie działa funkcja /reg, która odpowiada za zakładanie hasła na konto serwera. Dużo osób się podszywa pod innych graczy wykorzystując przy tym tylko nick. Bardzo dużo osób skarży mi się, że znika im potężna ilość uzbieranych monet, gracze którzy mają klasy premium lub VIP'a również spotykają się z sytuacją podszywki.

Znalazłem tymczasowe rozwiązanie tego problemu, bo ustalam indywidualne "hasła" z graczami, żeby w potwierdzeniu tożsamości na u@ zgłosili mi, że to oni grają, lecz ten sposób również zamienił się w problem dla mnie, ze względu na to że nie jestem po prostu w stanie zapamiętać wszystkich graczy. 

Największy problem tkwi z graczami, którzy nie grają na Steamie. Dodam również, że nie jestem w stanie zapisywać każdego gracza po SID i sprawdzać go za każdym razem. Po prostu jest zbyt dużo nowych graczy... Bardzo proszę o rozpatrzenie tego błędu jeżeli znajdzie się chwila wolnego czasu.

Rozumiem, że właściciel serwera jest na urlopie i pewnie ma zapierdol w życiu, więc zostawiam po prostu ten temat do momentu rozwiązania.

Pozdrawiam.

@ Trivor  @ Jacek_ss2

• Lubię to! 1
  • Super 3

tumblr_nrg0ex4qbq1uvcgjlo1_500.gif

Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd.

• Użytkownik

Jak najbardziej ZA :D

Link z propozycja wyśle do @ Trivor  na gg czy jesteśmy w stanie ogarnąć jakieś rozwiązanie.

• Dzięki 1

Sygnaturka-Jacek.png

• Właściciel
Właściciel

rozwiazany.png

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]