RST ReseT Opublikowano 9 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zacznę standardowo Nick: @ ReseT Jaki jest problem ? : Problem tkwi w tym, że od jakiegoś czasu nie działa funkcja /reg, która odpowiada za zakładanie hasła na konto serwera. Dużo osób się podszywa pod innych graczy wykorzystując przy tym tylko nick. Bardzo dużo osób skarży mi się, że znika im potężna ilość uzbieranych monet, gracze którzy mają klasy premium lub VIP'a również spotykają się z sytuacją podszywki. Znalazłem tymczasowe rozwiązanie tego problemu, bo ustalam indywidualne "hasła" z graczami, żeby w potwierdzeniu tożsamości na u@ zgłosili mi, że to oni grają, lecz ten sposób również zamienił się w problem dla mnie, ze względu na to że nie jestem po prostu w stanie zapamiętać wszystkich graczy. Największy problem tkwi z graczami, którzy nie grają na Steamie. Dodam również, że nie jestem w stanie zapisywać każdego gracza po SID i sprawdzać go za każdym razem. Po prostu jest zbyt dużo nowych graczy... Bardzo proszę o rozpatrzenie tego błędu jeżeli znajdzie się chwila wolnego czasu. Rozumiem, że właściciel serwera jest na urlopie i pewnie ma zapierdol w życiu, więc zostawiam po prostu ten temat do momentu rozwiązania. Pozdrawiam. @ Trivor @ Jacek_ss2 1 3 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Jak najbardziej ZA Link z propozycja wyśle do @ Trivor na gg czy jesteśmy w stanie ogarnąć jakieś rozwiązanie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi