Użytkownik DeathNothe Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: 20 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 3-4 godzinki 4. Co chciałbyś zmienić: Nie widzę na obecną chwilę rzeczy do poprawy, według mnie forum działa sprawnie. Pewnie znajdą się rzeczy które można było by zmienić , ulepszyć jeśli tylko coś takiego znajdę skontaktuje się z administracją 6. Dlaczego akurat ty: Posiadam dużo wolnego czasu który i tak w większości spędzam na forum w dziale cod moda , co mógłbym rozszerzyć na całe forum. Zawsze staram się weryfikować informację czy są prawdziwe czy też nie. Jestem również ciągle do dyspozycji wystarczy napisać na steam a w ciągu 3 minut jestem na forum. 7. Staż na forum: Jestem z wami od 23 października 2021r : 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie , ale pełniłem funkcję pomocnika moderatora (taki moderator z ograniczonymi funkcjami) Od siebie dodam tyle że wiem nie spełniam niektórych wymagań, ale myślę że moją praca jest widoczna, i to co robię. Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez DeathNothe 2 1 1 6 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 A więc tak, zacznijmy może od podania, które same w sobie jest ubogie. Kandydując na Moderatora powinieneś się bardziej postarać, napisać coś więcej. Zaciekawić czytelników do pozytywnej opinii na twój temat. Drugą sprawą jest to że nie spełniasz tak prostych wymagań jaką jest ilość postów, rozpoznawalność oraz aktywność, znajomość zasad pisowni ( W tym momencie chodzi o stawianie przecinków oraz kropek ). Nie wiem jak jest u ciebie z kulturą, bo nie wypowiadasz się za dużo na naszym forum. Bardzo rzadko cię widać (Nie patrząc na dział COD MOD'A). Na naszym ChatBoxie widziałem może z dwa razy jak z kimś pisałeś, a uwierz mi ze bywam tam często. Do tego dochodzi również spędzony czas na forum, nie oszukujmy się ale 1D i 6H to trochę za mało. Nie jest to największym problemem, iż wszyscy dobrze wiemy że godziny te nabijają się bardzo dziwnie. Podsumowując nie spełniasz większości podstawowych wymagań, wybacz ale jestem na NIE. Popraw aktywność, nabij więcej postów. Daj się lepiej poznać. Poudzielaj się więcej na forum ( działy/ ChatBox ) i wtedy napisz podanie. Wymagania: Minimalnie 18 lat, (+) 10 dni online, (-) Minimalnie 300 postów, (-) Rozpoznawalność oraz aktywność, (-) Znajomość ortografii i zasad pisowni, (+/-) Wysoka kultura osobista, (+/-) ciężko stwierdzić Brak ostrzeżeń na koncie. (?) tutaj nie wiem czy jesteś czysty czy nie, jeśli tak to (+) 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik clvr Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 na tak wiek + wklada checi w zycie forum i serwerow + znajomosc ortografii + kulturka + pracowity + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lucaxx9 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 na tak doświadczenie ma wiek atrakcyjność empatia bardzo kulturalny (naprawde) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Enz0 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 na tak Pomocny Ogarnięty Miły Kulturalny wiek atrakcyjność Idealny kandydat na to miejsce 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kudlaty1994 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 na Tak pomocny Kulturalny Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cerdo paro siempre Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Duże tak od mnie : - kultura - wiek - duże chęci z jego strony by forum mogło się razem z nim rozwijać 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Może i darowałbym Ci jedno niespełnione wymaganie, ale: Dni na forum - Minimalnie 300 postów - Rozpoznawalność/aktywność - Znajomość ortografii i zasad pisowni - Nie spełniasz 4 podpunktów z 7 Na Nie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) Nie spełnia trochę wymagań ale zna się na tym co robi więc jestem na:TAK +wiek ma 20 lat a nie 15 i nie będzie robił głupot +Kultura +Ogarnięty !jestem za żeby dać na próbny! Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez WallPeR 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tr0L Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Jestem na tak +Wiek +Ogarnięty +Pomocny +Kulturalny +Chęci +/- posty ( do nadrobienia) +/- dni ( do nadrobienia) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Na tak dobra ortografia, wiek, kulturka, sumienność w wykonywaniu swoich obowiązków, obiektywne podejmowanie decyzji. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Klarboy Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 masz moje tak; +wiek +widać ,że się stara +Chęci +Orto oraz kulturka na plus 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 jestem na nie -podanie -dni na forum - aktywność - brak 300 postów - rozpoznawalność 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Ogólnie Te wszystkie wypowiedzi na tak to są twoi przyjaciele z coda, więc pewnie poszła tam nawijka te odpowiedzi nie powinny brać pod uwagę . Lubię cię ale Na nie -podanie -rozpoznawalnosc - nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Szczerze to na nie - znajomość języka polskiego to podstawa na tym stanowisku - podanie mocno przecięte jak na taką rangę Jedyny + który widzę to twój wiek a tak to wszystko leży 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi