Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Imię: Damian Wiek: 23 Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Większość dnia forum mam odpalone w tle i przed robotą zajrzę na telefonie. Ciężko mi powiedzieć o konkretnej ilości, ale raczej aktywność w moim dziale dużo o tym mówi. Wiadomo, że nie będę 24/7, bo pracuję i mam inne zainteresowania w życiu, ale jednak dużo czasu też jestem tutaj. Co chciałbyś zmienić: W zakresie uprawnień moderatora nie widzę nic co mógłbym zmienić. W czym chciałbyś pomóc: Nie ukrywajmy, że w obecnej chwili największe problemy są na ChatBoxie. Moderatorzy zbyt miękko podchodzili do niektórych sytuacji, ewentualnie całkowicie je olewali. Poza tym chciałbym pomóc raczej w standardowym zestawie obowiązków moderatora, takich jak zamykanie starych tematów czy pilnowanie porządku i kultury w postach. Dlaczego akurat ty: Podchodzę do swoich obecnych obowiązków sumiennie i na spokojnie, ciężko mi narzucić presję. Na forum nigdy nie sprawiałem problemów, staram się w miarę możliwości pomagać użytkownikom o ile takiej pomocy oczekują. Może nie piszę w swoich wypowiedziach esejów, ale są proste i klarowne. Uważam, że moje ewentualne zdobycie rangi będzie stanowić wartość dodatnią do obecnej ekipy moderatorskiej. Staż na forum: Konto na forum mam półtora roku, ale na dobrą sprawę jestem aktywny od czerwca tamtego roku. Spędzony czas na forum nie oddaje mojej aktywności, bo z moich obliczeń wynika, że przy odpalonym forum w tle, licznik się nie nabija. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Byłem i nie byłem. Na silniku IPS'a nigdy nie miałem okazji być moderatorem, ale podstawy mam ogarnięte dzięki randze ubt, która ma jakieś tam możliwości moderacyjne. Większe doświadczenia mam z czasów kiedy fora były na php by Przemo, czyli tak z 8-9 lat temu. 8 12 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 No i elegancko! +staż +bezkonfliktowy +piękne podanie +ogarnia jako ubt -brakuje 4 dni online, zgodnie z wymaganiami Jestem na tak, bo obiecałeś sprzedaż yangów na PL'u za pół ceny. Widzimy się jutro. CH2, m1 koło biologa. 1 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Ale, że trzmiel podanie złożył Oczywiście, na TAK +staż +bezkonfliktowy +piękne podanie +wiek +świetnie se radzisz na ubt @ LAN_CIECHOCINEK2K2 za wylizanie dupska po prosze skina 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 no i w końcu jest kandydat + wiek + Wymagania + Aktywność + CHĘCI + konto pod podanie Oczywiście na TAK (po warunkiem że mi tyle warnów nie będziesz dawał) 1 1 Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 9 Kwietnia 2022 SCDBK Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Szczerze powiedziawszy nie widzę obecnie lepszego kandydata na to stanowisko ( może oprócz @ `Lemon. XD) Na plus na pewno trzeba zaliczyć wiek oraz staż na forum. Dodatkowo jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych użytkowników. Podanie napisane ładnie i przekonująco. Co tu dużo mówić, trzeba brać zanim się rozmyśli 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 No i takie podanie na Moderatora mi się podoba. + Wszystko ładnie, przejrzyście napisane, a nie na "odpie**ol się". + Wiek na duży plus. + Widać że nie lecisz na kolorki tylko naprawdę chciałbyś się sprawdzić w roli Moderatora. Przynajmniej ja mam takie wrażenie. + Jesteś w UBT i jak dla mnie sprawdzasz się bardzo dobrze, nikt jakoś specjalnie długo nie czeka na rozpatrzenie odwołania np. + Cały czas się udzielasz na Forum. Ja jestem na Tak ! 2 1 Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 9 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Jestem na tak. + Wiek + Chęci + Jest kulturka + Aktywność na forum Wszystko elegancko rozpisane, widzę same plusy. Na ubt spisuje się dobrze, więc czemu by nie mógł pomóc w moderatorce 👌 Dodam Depresja, że szczerze pisząc nie wiedziałem. Poprawione 🤯 mój błąd 😀 1 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) Da się być tutaj na nie? Bo raczej mi się nie wydaje + Zawsze był jest i będzie niezawodny w każdej roli + Aktywność + Staż + + + Wszystko Bo jak nie Ty to kto? Oczywiście na tak. @ shinga Jak mi szynkę pokroisz wtedy będę na tak Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez ZwYroL 1 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) 54 minuty temu, ZwYroL napisał: Bo jak nie Ty to kto? Ja ` Komunikatywny na czatboxie ` Rozpoznawalny ` Spookojny jak wiatr w deszczowe dni ` Czasami za mocno smieszkuje ` Raczej bezkonfliktowy NA TAK, Z MOCNYM OKRESEM PRÓBNYM @ Błaszczyk trafne stwierdzenie, może wreszcie zakończy się wzajemne kolesiostwo. Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez shinga 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Jestem na Tak +wiek +doświadczenie +ogar 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 + Podanie bardzo ładnie napisane + Wiek + Staż na forum + Na wszystkich rangach spisywał/spisuje się bardzo dobrze + Przyda się pomoc + Kulturalna osoba PS: Wkońcu jeden będzie co nie będzie faworyzował graczy POZDRO @ LAN_CIECHOCINEK2K2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MenT0S Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Witam, mam na imię MenT0S Jestem na tak: +powiedzmy, że poznałem, miałem przyjemność rozmawiać. Strasznie komunikatywna osoba. +podanie ładnie napisane, wszystko elegancko i na temat opisane +staż +aktywność +wiek Chłopak ogólnie nie pozwala sobie wchodzić na głowę ;3 Powodzonka! 1 The Living Legened Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) Normalnie się nie wypowiadam w podaniach ale jesteś piękny. Dla niektórych LANEK to kontrowersyjna osoba, ale wystarczy wziąć to co pisze lub mówi z dystansem* + Chłopak zaangażowany w to co robi. + pomocny nigdy się nie spotkałem z odmową jak ktoś o coś prosił. + aktywność na forum + doświadczony obywatel strefy *Nie jego wina że ma chromosom więcej. xDD Jestem na TAK na okres próbny. Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez GENERAL ALADEEN 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 4414141414 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 NAJLEPSZY KANDYDAT NA OWE STANOWISKO, TAK! WIEK KULTURA OSOBISTA OGARNIA DŁUGO NA SIECI PODANIE NAJLEPSZY KANDYDAT KREATYWNY POMYSŁOWY NAJLEPSZY 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Nie muszę pisać bo wszyscy widzę się podniecili jak by w lotka wygrali no ale dorzucę coś jak zawsze od siebie. [Na tak] okres próbny i to tak żeby najlepiej ktoś zobaczył raz na jakiś czas co u was słychać milicjanci czy się nie zbieracie się w kółku wzajemnej adoracji i nie knujecie komu tu dojebać na forum ( nie mówie lanek ze tak jest i robisz albo byś robił) lecz fajnie jakbyś położył kres zastraszaniu i kolesiostwie na tych rangach co kiedyś tutaj to było nie dopuszczalne a dzisiaj to jest trend Wracając do podania. +Wiek. +Staż na forum. +rozpoznawalny przez Administracje jak i użytkowników. +posiada funkcje znaczącą. +nie wchodzi w konflikty -za bardzo zajebisty (Joke) +podanie ładne schludne aż wracają stare czasy a nie co to co teraz się dzieje to jest nie cyrk a zoo 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik MajsterlorD Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Oczywiście, że na tak +wiek +doświadczenie +ładne podanie +ogarnięty +rozpoznawalność wśród administracji i użytkowników +staż na forum +osoba mało konfliktowa +pomysłowy Myślę, że lepszego kandydata nie będzie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeathNothe Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zazwyczaj się nie wypowiadam w podaniach ale Jestem na tak Wiek Aktywność Rozpoznawalny Kultura jest Dobry chłopak mówi dziendobry 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Moim zdaniem jesteś odpowiednią osobą na to stanowisko jestem na TAK +podanie ładnie napisane +Jesteś aktywny na forum +kultura +wiek +doświadczenie powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tr0L Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Na tak +Wiek +aktywność +Kultura +Chęci 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 11 Kwietnia 2022 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Poprostu jestem na TAK aktywna osoba na forum ogarniety kulturka i jakies doswiadczenie juz nie male posiada 1 1 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec dzido Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Na TAK: +wiek + ogarnięty + aktywny + chyba każdy go zna + kulturalny 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GustaWSpartA Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Jest środa i to jeszcze nie jest przyjęte? XD Na tak : + ogarnięty, wie kiedy trzeba po prostu "przyłożyć pięścią w stół", a kiedy załatwić sprawę na spokojnie + doświadczenie na poprzednich rangach + bardzo aktywny na forum, czasami się zastanawiam kiedy on śpi Nic więcej mądrego nie napiszę, a to i tak jest skandal że to nie jest jeszcze przyjęte 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Na tak - wiek - aktywność - ogarnięty - doświadczony 1 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vajnn. Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Nie ma co się dużo rozpisywać, TAK aktywna osoba na forum ogarnięty w sprawch forumowych kulturalny Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 zgłoś się na pv. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi