Użytkownik MenT0S Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 UBT 1.6 czy UBT GO: CSGO Nick: MenT0S Imię: Mam na imię Adrian. Wiek (dokłada data): 19.12.2000 SID: STEAM_0:1:171147450 Znajomość AMXX*(1-10): 7/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem praktycznie cały czas aktywny, w pracy na telefonie, czy na komputerze jestem cały czas. W domu jestem zazwyczaj po 15 w ciągu tygodnia. Siedzę do wieczora. W weekendy jestem do późnych godzin. Opisz siebie: Jestem osobą, która jest bardzo zawzięta, uparta. Zawsze gdy się za coś biorę daje z siebie 110%. Lubię i umiem pracować w grupie. Jestem osobą bezkonfliktową, pomocną. Dlaczego akurat Ty?: Mam sporo doświadczenia w tej grze, w społeczności CsGo jestem dość długi czas, bo ponad 7 lat. Chce pomagać i dbać o porządek na serwerach. Z tą rangą miałem styczność, przez bardzo długi czas na poprzedniej sieci. Problemów nie było, i nie zauważyłem żadnej pomyłki z mojej strony. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak, miałem. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Sam kiedyś na nich grałem, łatwo mi je rozpoznać. Więc myślę, że dobra znajomość. Kontakt: Discord: MenT0S#6969, Steam, oraz dla potrzeby Facebook. @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Dowiedz się lepiej co tam się stało, i niech mi to powiedzą, że to byłem ja. Z forum też mieli problemy, a żadnych uprawnień nie miałem? Mało wiesz co tam się stało. Tylko szkoda, że takie głupoty piszesz 4 The Living Legened Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 11 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 + wiek + rozpoznawalność cheaterów +/- amxx - krótki staż na forum - mała aktywność jak kolega wyżej napisał Daj się bardziej Nam poznać, spróbuj za jakiś czas. Jest to bardzo wysoka i odpowiedziala ranga. Na ten moment jestem niestety na nie. 3 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Jak już koledzy wyżej wypunktowali, nie jesteś z nami za długo. Nikt cię za bardzo nie zna. Mało się wypowiadasz/udzielasz. Może i od rejestracji widać cię coś na ChatBoxie, lecz to i tak za mało żeby otrzymać tak poważna range. Nie wiem czy wiesz ale na tej randze spoczywa dość wieki obowiązek, gdyż najczęściej UBT decyduje o tym czy gracz zostanie u nas na dłużej czy musi szukać dla siebie innego serwera/ forum. Normalnie byłbym za okresem próbnym dla ciebie (oczywiście po pozytywnym ocenieniu demka) ale z racji tego że ostatnio były nowe osoby na rangach UBT i narobiło się trochę bigosu, nie mam przekonania do nowych użytkowników. Podsumowując jestem na NIE. 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Na nie teraz i kiedykolwiek w przyszłości. Godzinę temu, MenT0S napisał: Z tą rangą miałem styczność, przez bardzo długi czas na poprzedniej sieci. Problemów nie było, i nie zauważyłem żadnej pomyłki z mojej strony. Na poprzedniej sieci masz taką fajną laurkę, chyba jednak były jakieś problemy. Generalnie po tym co odjebałeś na tamtej sieci na TS'ie to nie jestem w stanie być na tak w jakimkolwiek podaniu, które dałoby Ci jakiekolwiek uprawnienia. /Edit: Słowo przeciwko słowu, nie zamierzam się kłócić. Jednak ban tam jest jasny tak samo jak to, że 3 dni po banie tam piszesz podanie tutaj 3 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeathNothe Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Jestem na nie Staz Mala aktywność Amx 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) Jako członek UBT, to myślę, że jest to zdecydowanie za wcześnie. Na forum jesteś z nami od 5 kwietnia oraz jest zarejestrowane na twoim koncie 2h spędzonego czasu. Myślę, że powinieneś się tutaj bardziej poznać m.in popisać na Strefoboxie, ponieważ nie wiemy czego możemy się po tobie spodziewać. Plusem są chęci, wiek, znajomość SB i to tyle. Byłbym przeciwko, ze względu na to, że nikt Cię nie zna, ale jestem za takim mocnym okresem próbnym pod naszym zasięgiem wzroku Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez ohSugarry 1 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 12 Kwietnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zdecydowanie jesteś z nami za krótko, nie wiem czy mogę ci zaufać. Szczególnie, że kłamiesz w podaniu. Na poprzedniej sieci byłeś ubt przez jeden dzień i zrezygnowałeś xD. Finalnie skończyłeś z przekreślonym nickem (nie będę wnikał dlaczego). 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 12 Kwietnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi