Użytkownik DeathNothe Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Avatar Tematyka: Death Nothe Kolorystyka: Ciemne kolory przebijające z jasnymi Np ciemniejsze tło jasny nick. Rozmiar: Napisy: Death Nothe Format (png, jpg, gif): Gif Dodatkowe informacje: Zależy mi na czymś z ciemniejszymi elementami tła i jasnym napisem , aby był kontrast ale zostawiam wizję dla ciebie może być coś podobnego do tego co mam na prof Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): tak Wynagrodzenie: Rep +1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 @ DeathNothe W gify najlepszy nie jestem więc masz dwie wersje - gif i png. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeathNothe Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Chłopie jestem zadowolony jeszcze raz bardzo dziękuje 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi