YepHacker Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 (edited) Imię: Krzysztof Wiek: 21 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chcę zostać opiekunem, ponieważ na serwerze iż ostatnio coraz więcej cwaniaków itd. A Gdyby było dwóch opiekunów to naprawdę byłby spokój. Nie było by jakiś zamieszeń i typu problemów. Jakiego serwera chciałbyś zostać Opiekunem: Myślałem nad Serwerem "Only DD2". Dużo spędzam czasu na nim i mogę dużo pomóc. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie.. Znajomość amxx i panelu (0-10): 8/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK.. Coś o sobie: Więc tak, Nazywam się Krzysztof. Mam 21 lat, Moje zainteresowania to: 1. Siłownia 2.Piłka Ręczna 3.Pykanie w Gierki. Też już mam 21 lat chodzę oczywiście do pracy pracuje na siebie a także na moją Dziewczynę. Spędzamy dużo czasu ze sobą jesteśmy szczęśliwy itd... Ale do rzeczy, Stwierdziłem że zostanę z wami na zawsze, "Bardzo miła Administracja i wgl.. bardzo z wami będzie fajnie nawiązać Kontakt rzeczywisty a także internetowy. Myślę że moja wypowiedz wystarczy na podjęcie decyzji "Dziękuję" Edited November 27, 2018 by YepHacker Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted November 28, 2018 Użytkownik Share Posted November 28, 2018 (edited) Na nie. czas na forum doświadczenie Brak zdecydowania wynikający z tego „Myślałem nad Serwerem "Only DD2". Dużo spędzam czasu na nim i mogę dużo pomóc.” Co według mnie sugeruje że w sumie obojętne jakiego serwera opiekunem będziesz xDD Edited November 28, 2018 by Chrobras Link to comment
cannabis 0101 Posted November 28, 2018 cannabis Share Posted November 28, 2018 Nie spełniasz wymagań. Odrzucam Link to comment
cannabis 0101 Posted November 28, 2018 cannabis Share Posted November 28, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts