RST ReseT Opublikowano 12 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): awatar Tematyka: CS 1.6 (M4A1 CS 1.6 bez skina) Kolorystyka: czarno-białe Rozmiar: 200x200 Napisy: ReseT Strefaskilla.pl Format (png, jpg, gif): jpg Dodatkowe informacje: wyraźna czcionka, lecz nie standardowa Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: spam repkami pod postami 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 @ ReseT 1 1 Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor RST Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 10 minut temu, MARCINEK;^) napisał: @ ReseT Piękna robota 🔥 dziękuję! 1 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 @ ReseT 1 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor RST Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 16 minut temu, ZwYroL napisał: @ ReseT Kolego rozjebałeś mi głowę. Dziękuję 🤯🤯🤯 Można zamknąć temat. Właśnie takiego czegoś potrzebowałem 🔥 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi