Użytkownik Basia Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) 1. Twój nick: krejzi basia. 2. Co chcesz zmienić: Dodanie vipa dla steama, jakiś pozytyw wyjdzie oraz więcej graczy protste 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Zmiana się przyda ale że tekst że bedzie nam latwiej tylko mnie irytuje każdy niech kupuje steama jesr 21 wiek. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): nie ma i nie będzie Edit kto pytał Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez Anetkaa/./ 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeathNothe Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) 🤣 skoro stać cie na steam to i na vipa więc nie rozumiem bezsensownej propozycji , chyba że posty nabijasz Aa i serwery się z tego utrzymują w większości. Jestem na stanowcze NIE Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez DeathNothe 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 12 Kwietnia 2022 420 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Jestem na tak lecz wiem że i tak to nie zostanie wprowadzone bo jednak kupno vipa/svipa jak i inne dodatki pod /sklepsms wspierają jakoś serwer finansowo nie dużo ale zawsze coś ale jak ta propozycja zostanie przyjęta to zara bedą pisać że chcą free linke do ct. 4 godziny temu, DeathNothe napisał: skoro stać cie na steam to i na vipa więc nie rozumiem bezsensownej propozycji Propozycja normalna nie wiem o co ci chodzi ziomek Nikomu nie zaglądaj do kieszieni 4 godziny temu, DeathNothe napisał: chyba że posty nabijasz Ty to jesteś 2head odrazu widać że nabija posty ja bym cie dał na moda pisz podanie. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EjBiSiDi Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Co ty nie doda właściciel bo to skąpiec 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 10 godzin temu, EjBiSiDi napisał: Co ty nie doda właściciel bo to skąpiec Trivor to Złotówa 2 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Basia Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) Jakieś zainteresowanie @ SimOHayha @ Trivor @ MajsterlorD Ale tematt stoi pusty Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez Anetkaa/./ Odnośnik do komentarza
Użytkownik MajsterlorD Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Godzinę temu, Anetkaa/./ napisał: Jakieś zainteresowanie @ SimOHayha @ Trivor @ MajsterlorD Oglądaliśmy to Ale czekamy na wypowiedź graczy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MajsterlorD Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi