Użytkownik west Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze: west Nick admina banującego: Bociu Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: perm/ data 04-12-22 13:53 Serwer na którym dostałeś bana: ONLY AWP #1 tylko na nim ale nie moge wbić na żaden inny Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): po prostu obraziłem go nie wiedziałem że jest administratorem Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:641207480&advType=steamid Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199242680688/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Admin disrepect Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez Drako 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 12 Kwietnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 @ Bociu od razy perma za wyzywanie? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Sytuacja jest bardzo prosta, dostał perma ponieważ zaczął obrażanie bez jakiegokolwiek sensu, za każdym razem gdy go zabijałem... to napisałem mu coś w stylu ''czy coś jeszcze?'' po czym zaczął obrażać dalej i od razu wyszedł - sytuacja wyglądała tak, jakby wbił sobie jakiś troll na serwer żeby powyzywać i wyszedł myśląc że przez to nie będę miał możliwości go zbanowania niestety się chłopak zdziwił i stąd to odwołanie, fakt faktem perm za coś takiego to zdecydowanie za dużo... Nadmienię że moje zapytanie o to ''czy coś jeszcze?'' było swoistą szansą na to, by się zrehabilitował 24 minuty temu, west napisał: po prostu obraziłem go nie wiedziałem że jest administratorem Bardzo ciekawe wytłumaczenie, jest napisane jasno i wyraźnie obok nicku OPIEKUN ba, nawet w tabeli jest napisane OPIEKUN - zaznaczę, że tylko mnie wyzywałeś mimo że zabijały Cię też inne osoby... więc coś mi tu nie pasuje w twoich zeznaniach EDIT: Zmień na 3 dni, nie były to jakieś straszne wyzwiska w moim kierunku, ale z drugiej strony niech chłopak będzie miał nauczkę aby następnym razem trochę się pohamował a jego wyjaśnienie mnie nie przekonuje 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 12 Kwietnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Ban z perma zmieniony na 3 dni na polecenie opiekuna serwera. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 12 Kwietnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi