Użytkownik DeathNothe Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 (edytowane) Z ostatniej chwili !!!! Data zdarzenia: 13.04.2022r ok. godz. 8:00 Rodzaj zdarzenia: Śmiertelne potrącenie rowerzysty Jednostki zadysponowane do zdarzenia: OSP CZEMPIN / JRG KOŚCIAN (pow. Kościański) Krótko o zdarzeniu: Dziś około godziny 8:00 do Kościańskich strażaków wpłynęło zgłoszenie o potrąceniu 53 letniego rowerzysty przez autobus w miejscowości Czempiń (pow. Kościański). Do zdarzenia zadysponowano siły i środki, bo dojechaniu pierwszych zastępów straży pożarnych przystąpiono do próby powrócenia funkcji życiowych u poszkodowanego . Po przyjeździe ZRM lekarz stwierdził zgon na miejscu. Policja wraz z prokuraturą będą ustalać okoliczności zdarzenia. Coś od siebie : Prosił bym aby powstrzymać się od zbędnych komentarzy i próby śmieszkowania. [*] Kilka fotek : Informację posiadam : Z relacji świadków jak i rozmowy ze strażakami Zdjęcie nie jest mojego autorstwa Edytowane 13 Kwietnia 2022 przez DeathNothe 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Może być dobra seria 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Czekam na ciąg dalszy materiału. Jestem ciekaw jak do tego doszło i czyja była wina. 3 Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 13 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 3 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 13 Kwietnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Dzieki za info 2 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Szkoda człowieka Ps. może być to niezła seria na forum 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Może to być naprawdę ciekawa seria na forum. Robisz dobrą robotę i mamy nadzieję, że będziesz z nami tutaj na bieżąco 2 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi