Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - niktważny :l v3

Młodyy

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Moderator

1. Imię: Wiktor
2. Wiek: 16
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: W tygodniu około 6-7 godzin (Wracam po szkole o 16 i od razu idę na kompa), w weekend około 11-12 godzin (Jeśli się gdzieś nie wybiorę, w innym wypadku czas to również 6-7 godzin), teraz przez święta około 9-10 godzin (Czas wolny, lecz trzeba również pobyć trochę z rodzinką :))
4. Co chciałbyś zmienić: Aktualnie jest jedna rzecz do zmiany a mianowicie kolor ikonki moderatora na ten, który był kiedyś (ciemny zielony). Ten nie za bardzo mi siedzi i kojarzy się jedynie z modem testowym, który kiedyś funkcjonował, oprócz tego nie ma nic do zmiany, choć jeśli coś zauważę to poleci propozycja zmiany lub bezpośredni kontakt z administracją.
5. W czym chciałbyś pomóc: Na pewno dołożyć wolnych rączek do pracy w moderacji, przejąć część obowiązków dwóch kolegów zielonych. Mam wolny czas, podczas którego nie mam co robić więc chętnie pomogę :BloodTrail:. Ogólnie jak w formułce (której nie ma xD) zamykanie tematów, pilnowanie chatboxa i nadawanie warnów itp. itd. (nie ma co się rozpisywać na ten temat).
6. Dlaczego akurat ty: To co według formułki. Chciałbym zostać moderatorem, gdyż chcę odebrać trochę pracy obecnym zielonym, żeby się tak nie przemęczali :feelswinkman:. Oczywiście robił bym co wpadło by mi w ręce no ale z umiarem, żeby się @ Kacperek  albo @ DepresjaHook.hack  nie obrazili na mnie :/. Wiem na czym owa funkcja polega, ponieważ już na niej byłem prawie rok temu. Niestety potem podjąłem decyzję, której żałowałem i zrezygnowałem, lecz teraz mam szansę na nowo zaistnieć na tej randze :). Jako zielony chciałbym ponowić moją działalność pomocy użytkownikom, szczególnie tym nowym, którzy nie raz potrafią zgubić się na tak wielkim forum. Wtedy to przenoszenie tematów i notki to obowiązek. Teraz znowu jak w formułce: Jestem osobą odpowiedzialną, bezkonfliktową i bezstronną – taką postawę powinien pokazywać każdy, czy to admin, czy moderator, czy opiekun, czy administrator, czy właściciel. Taką postawę pokazywałem od maja do połowy lipca. Teraz porozmawiamy o aktywności. Jako, iż dopiero wróciłem mam ją drugi dzień co nie jest dobrym wynikiem, gdy chce się pisać podanie na tak odpowiedzialne stanowisko, lecz niektórzy, którzy, mnie znają mogą wiedzieć, że to nadrobię w mgnieniu oka :peeposalute:.
7. Staż na forum: Na forum zarejestrowałem się 10 listopada 2020 czyli w listopadzie będą 2 lata, teraz jakieś niecałe 1,5 może całe.
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem na tej sieci prawie rok temu :dittopog:. Zostaje tylko kwestia pięciu minut przypomnienia sobie panelu. 

Minimalnie 18 lat, - (W ostatnim podaniu wyjaśniłem tego problem, rzucę wam linka Link)

10 dni online, +/- (chyba w końcu zostało to naprawione i nalicza jak człowiek to się szybko nabije :))

Minimalnie 300 postów, +

Rozpoznawalność oraz aktywność, + | +/- (Tą kwestię opisałem w podpunkcie 6)

Znajomość ortografii i zasad pisowni, +

Wysoka kultura osobista, +

Brak ostrzeżeń na koncie. +

Powodzenia każdej osobie, która napisała podanie :pepoblush:

Pozdrawiam niktważny :l

Edytowane przez niktważny
Interpunkcja - brakło mi jednego przecinka (Baba od polaka zabiła by xD)
  • Tak sobie 1

converted_image(1).png.477fce2ad77c96d5e7ad6c011e9fb142.png

• Użytkownik

Myślę że szanse można było by dać

Jestem na tak ale mocny okres próbny i pilnować 

Wydajesz się ogarnięty 

Do czego bym się doczepił to że cię nigdy nie widziałem a trochę już tutaj jestem :) 

Masz moje poparcie bracie 

Edytowane przez DeathNothe
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • Tak sobie 2
  • Użytkownik

Mam wrażenie, że dopiero dzisiaj wróciłeś bo dopiero dzisiaj zobaczyłem jakąkolwiek aktywność. Ostatnio również dosyć szybko zrezygnowałeś. Większość nowych użytkowników nie wie kim jesteś. Są osoby, które angażują się w rozwój forum i są stale, a nie jak chorągiewka, tym samym bardziej zasługują na te szansę. Nie. 

Edytowane przez MAJLEY

1bc91085d19768da823dd6c0bf92195d.jpg.351443c603b1819dcdef78d70f7be9aa.jpg

Sorry, ale po tym jak napisałeś to podanie, można tylko wywnioskować, że zależy Ci na randze i nic więcej. Na resztę wyrąbane. Chcesz być częścią sieci tylko z rangą, a tak to już nie? Słabe takie podejście. Podanie nie przekonuje, brak poprawy w aktywności, na plus jedynie, że byłeś modem i nie było problemów...

Każdy z tutejszych moderatorów, coś robił, miał jakieś swoje niższe stanowisko. Np: Redaktor, ubt Więc jak nie masz chęci do rang serwerowych to pokaż, że aktywnie żyjesz z ludźmi na forum, niekoniecznie udzielając się tylko w pytaniu na dziś czy przywitaj się. Nic za darmo nie ma niestety. Nie skreślaj się na starcie, tylko pokaż że chcesz i bądź aktywny.

Reasumując: twoje podanie

+ Wiek, Staż.

- Aktywność na forum.

- Ciągłe znikania oraz pisanie podań tylko pod rangę.

- mamy dużo nowych osób, którzy Cię nie znają, nie próbujesz budować relacji z innymi.

NA CHWILE OBECNA JESTEM NA NIE.

Edytowane przez GENERAL ALADEEN
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

No to ja jako nowy użytkownik też się wypowiem. Może i byłeś moderatorem i nie było z Tobą problemów, wykonywałeś swoje zadania jak należy, ale odkąd jestem członkiem tej sieci, pierwszy raz widzę że ktoś taki jak Ty w ogóle jest tutaj zarejestrowany. Gdyby nie to podanie to w ogóle bym o Tobie nie wiedział. Co prawda jestem tutaj świeży, ale parę dni już tutaj gram i jest wielu użytkowników takich jak ja którzy nie dawno dołączyli, daj nam się poznać a nie wjeżdżasz z buta od razu z podaniem na Moderatora. Widzę że większość wymagań spełniasz ale nie zawsze to wystarczy.

+ Doświadczenie

+ Staż na forum

- Zerowa aktywność na forum w ostatnim czasie 

- Zerowe zaangażowanie w życie forum ostatnimi czasy

Jest paru użytkowników którzy tak jak Ty złożyli podanie i mają jakiś wkład w codzienne życie forum, krótko mówiąc bardziej zasługują na tą funkcję, mam na myśli @ LAN_CIECHOCINEK2K2  na przykład.

Na tą chwilę jestem na NIE.

Edytowane przez Scout.
  • Lubię to! 2
  • Super 1

110299070_Beznazwy-1.png.72c8bc75426093d85c246e1a6973f8ce.png.74567797fcb09e5472a8ddafce503ffd.png

• Użytkownik

Jestem na Nie

-wróciłeś niedawno z powrotem na forum (powinieneś trochę poprawić swoją aktywność, zaangażować się w życie forum)

-nowi użytkownicy np (ja) w ogóle Cię nie znają, gdyby nie podanie na moda do którego dałeś link to bym nawet nie wiedział kim ty byłeś tutaj 

-wracając do twojego powrotu zobaczyłeś że rekrutacja jest otwarta na moderatora to złożyłeś podanie, ale moim zdaniem powinieneś tak jak napisałem wyżej zaangażować się trochę, nadrobić aktywność pokazać się jakoś, a nie można powiedzieć "wpadasz podaniem na moderatora od razu po swoim powrocie"

moim zdaniem @ LAN_CIECHOCINEK2K2  jest jedynym kandydatem na to stanowisko z tych wszystkich osób co złożyły podanie :)

Nadrób swoją aktywność i może wtedy złóż podanie :) pozdrawiam FeriX.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

Jestem na nie 

-nie znam się ale niby byłeś już tutaj kiedyś moderatorem a dlaczego go straciłeś nowi użytkownicy tego nie wiedzą 

- miałeś zero aktywności dopuki nie została otwarta rekrutacja

- wróciłeś nie dawno na forum więc nie wiesz co teraz w 100% się dzieje a to moderator powinien ogarnąć 

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

Dopiero wróciłeś po przerwie, i nie widzę zbytnio abyś wykazywał się aktywnością na forum.

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

odrzucone.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]