Użytkownik Marchwiak Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Twój nick na serwerze: ◉★Marchwiak★◉ Nick admin banującego. GOLO Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: 04-14-22 10:31 Serwer na którym dostałeś bana: Deathrun + Klasy Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Rozpoczął się na Jackpot na Serwerze. Wszyscy wbili wszystko było super, ja wbiłem sobie w 5 sekundzie na jackpota i wygrałem tego jack'a, i admin GOLO mówi żebym wszystkim oddał monety ponieważ wbiłem niby w 4 sekundzie na jackpota, ja adminowi GOLO mówię że wbiłem w 5 sekundzie a on mówi że nie bo wbiłem w 4 sekundzie + jeszcze mi dał bana za proszenie o bana, o którego nie prosiłem tylko pytałem się kiedy dostane tego bana. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=◉★Marchwiak★◉&advType=name Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199167417517 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: ########################################### Nazwa serwera: ██ ★ StrefaSkilla.pl ★ [DEATHRUN+KLASY] ★ NOWA EDYCJA GANGI/KLANY [!FREEVIP][VIP 22-9][AUTOBH][UNIKAT][FAST DROP] Nick: ◉★Marchwiak★◉ Data nadania bana: 14/04/22 10:31:48 Data zakończenia bana: 14/04/22 13:11:48 Długość bana: 160 minut Powód: wbijanie pozniej 5 sekund na jackpota + prosi o bana Admin: GOLO >>>>>>>>>> Zostałeś zbanowany NIESŁUSZNIE?? <<<<<<<<<< >>>>>>>>>> Masz 24h na odwołanie się od bana !!! <<<<<<<<<< >>>>>>>>>> Tutaj możesz odwołać się od bana: StrefaSkilla.pl <<<<<<<<<< >>>>>>>>>> Link do bana: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:603575894&advType=steamid&Submit <<<<<<<<<< ########################################### Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 14/04/22 10:31:48 Długość bana 160 minut Admin: GOLO Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!. Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 14/04/22 10:31:48 Długość bana 160 minut Admin: GOLO 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GOLO Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) Marchwiak w regulaminie i taryfikatorze kar nie mozna wbijac ponizej 5 sekund bo jak wbiles to sie zmienilo na 4 Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez GOLO Odnośnik do komentarza
Użytkownik Marchwiak Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Teraz, GOLO napisał: Marchwiak w regulaminie i taryfikatorze kar nie mozna wbijac poniezej 5 sekund a ty wbiles w 5 a nie mozna wienc i jeszcze na chacie spamiles daj mi bana i nie wiem do czego masz problem Golo spytałem się kiedy dostane bana ponieważ ciągle mi nim groziłeś ps. więc* Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3X Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) Może ja się tu wypowiem i od razu chyba do zamknięcia jak admin golo nie ma nic do powiedzenia już w tej sprawie @ GOLO no właśnie się przyznałeś że dałeś sam nie słusznego bana napisałeś "w regulaminie i taryfikatorze kar nie można wbijać poniżej 5 sekund, a ty wbiłeś w 5" wieć nie złamał regulaminu bo wbił w 5 a nie poniżej. Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez HaQi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GOLO Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) @ HaQi Ale sam stis potwierdzil ze zmienilo sie na 4 sekundy jak wbił Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez GOLO Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3X Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 1 minutę temu, GOLO napisał: @ HaQi Ale sam stis potwierdzil ze zmienilo sie na 4 sekundy jak wbił Nic to nie da w sprawie jeśli napiszesz ze ktoś potwierdza ja też mogę napisać że mi potwierdzi 5 innych osób z serwera, jeśli masz dowód to daj. Odnośnik do komentarza
Użytkownik GOLO Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 @ HaQi Nie wiem jak @ Stis. pokaze to bede mial dowod ale ten plik ma 1gb i nie wstawi Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 4.4 Nie można się odwołać od bana krótszego niż 3h Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi