Użytkownik FeriX. Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Imię: Jakub Wiek: rocznikowo 20 lat Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Chciałbym pomóc przy rozwinięciu nowego serwera @ RozgSzeFka , złapałem zajawkę z powrotem Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:AIM/AWP Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Tak niejednokrotnie. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):Poduczone, takie 8. Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Jestem w stanie coś tam dorzucić, dogadamy się Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198287619456/ Coś o sobie:Co tutaj mogę dużo powiedzieć, jestem ambitny, i zdyscyplinowany, chętnie pomagam ludziom 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Podanie schludne, doświadczenie jest, wsparcie na + Pomoc mi się przyda. Poczekam co mają do napisania inni gracze ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) Jestem na NIE Jesteś osobą która nie znosi krytyki innej osoby zawsze uważasz że masz racje, podobnie jak na grupie adminów zrobiłeś szum na grupie I ubt że sam rozwiązujesz tematy z odwołaniami. Co potwierdza na ciebie skarga od ciechocinka na Ciebie. Link niżej. - Druga sprawa, że nie respektujesz zdania/opinii osób rangą wyższych od Ciebie. Uważasz się za lepszego, strasznie nie lubię takich ludzi. Tutaj administracja wie o co chodzi. + Wiek + Doświadczenie - Składka Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez GENERAL ALADEEN 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Myślę że można dać szansę + Wiek + Doświadczenie + Chęć pomocy + Dużo ludzi go zna Jestem na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Jestem na TAK + wiek + potrzebna pomoc + wsparcie finansowe + osoba znana jedyne co bym wziął pod uwagę to ze przed przyznaniem rangi fajnie byłoby rozwiązać skargę która już trochę wisi i jeśli góra zadecyduje ze skargę przyjmują to jakieś postanowienie poprawy czy coś w tym stylu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) Dobra nie ma co dłużej czekać. Podanie mi odpowiada (pisząc ogólnie). Podanie zaakceptowane. @ FeriX. zgłoś się do mnie na steam lub PW. Proszę o zamknięcie tematu. Edytowane 16 Kwietnia 2022 przez RozgSzeFka ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi