Użytkownik vajnn. Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Imię: Maciej Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Brakuje opiekuna, serwer jest nowo otwarty, chciałbym pomóc w rozwoju serwera dla @ RozgSzeFka , i odciążyć go z niektórych obowiązków. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: AIM/AWP Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiście. Link do profilu Steam: >KLIK< Coś o sobie: Jestem zwykłym chłopakiem, na co dzień pracuje jako kierowca, staram się być przyjazny, kulturalny jak i uprzejmy. 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeathNothe Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Jestem na nie Nikt cie nie zna Podanie mnie nie przekonuje I mam wrażenie że jest to kopiuj wklej 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Nie chciał bym Cię urazić, ale to podanie to jakaś kpina ... - Świeże konto na forum. - Podanie napisane na kolanie, ja wstydziłbym się takie napisać na jakąkolwiek funkcję. - Nikt nie ma pojęcia kim jesteś .. - Na stanowisko opiekuna potrzeba coś więcej niż "być przyjaznym" Jestem na wielkie NIE 3 1 Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 14 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 przykro mi też to pisać lecz: - rejestracja 10 dni temu - Liczba zawartości 16 - niestety mało kojarzony - jednak jest to stanowisko opiekuna. - zbyt mało widoczny jesteś. + chęci + wiek + steam + wsparcie finansowe wiem, że możesz zrobić się bardziej rozpoznawalny trzymam kciuki przy następnym podaniu za jakiś czas. na ten moment jestem na nie. 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Nie przedłużając podanie na chwilę obecną odrzucam. Głównym powodem jest to, że nie jesteś znany w ogóle na sieci. Jeżeli mam komuś dać opiekuna to musi to być osoba znana, lubiana i przede wszystkim zaufana. Opiekun to zbyt wiele na start. Zachęcam do złożenia podania na admina. W ten sposób będziemy mogli się po prostu poznać. Proszę o zamknięcie. 1 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi