Donator J.Strzelcu Opublikowano 14 Kwietnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) UBT 1.6 czy UBT CSGO: CSGO Nick: seev Imię: Oliwier Wiek (dokłada data): 23.10.2003 SID: STEAM_0:1:577405616 Znajomość AMXX*(1-10): 7 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Codziennie całymi dniami siedzę na forum, więc jestem całymi dniami dostępny, (jestem aktywną osobą) Opisz siebie: Mam na imię Oliwier mam 18 lat , moje zainteresowania to piłka nożna siatkówka koszykówka , ping-pong (dużo tego jest), od 7 lat ucze sie grać zawodowo na istrumencie. Dlaczego akurat Ty?: Chciałbym zobaczyć siebie w roli UBT CSGO , ponieważ jestem odpowiedzialną osobą i uważam że rola UBT dla mnie bedzię mi odpowiadała ale zdanie należy do was. Już posiadam od wsm niedawna admina na Mirage/Cache i wykonuje bardzo dobrze obowiązki to co do mnie należy i tak samo bym wykonywał obowiązki w roli UBT . Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: TAK i to kilka razy. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Mam bardzo dobre wyszkolenie jeśli chodzi o cheaterów , łatwo wyłapuje osoby które uzywają wspomagaczy , więc siebie oceniam na 8 - 9 /10 Kontakt: steam/forum/dsc/e-mail Pomyliłem sie i zlożylem podanie na CSGO 1.6 a chcialem na CSGO i tamto usunolem Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez seev 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Ty chyba sobie żartujesz. Dla Ciebie każda funkcja będzie dobra i na każdą się nadajesz Wczoraj podanie na typera - https://strefaskilla.pl/temat/12049-szybka-rekrutacja-na-typera/?page=2 Dzisiaj jeszcze zdążyłeś napisać podanie w szybkiej rekrutacji podanie na UBT CSa 1.6 - post ukryty, bo na prośbę autora Teraz ładujesz się na UBT CS:GO. Zdecyduj się się w końcu czy Ci zależy na posadzie czy na kolorku. Dodatkowo wziąłeś urlop, a się pchasz na rangi zamiast odpoczywać i robić rzeczy ważniejsze, w końcu po coś ten urlop wziąłeś. Na nie, więcej nie chce mi się produkować 3 Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 14 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 No to nieźle, - urlop - wczorajsze podanie szybkiej - dzisiejsze ukryte podanie +wiek + Rozpoznanie cheaterów To wszystko z plusów. Raz 1.6 raz GO, już nie wiem gdzie grasz. UBT jest jedną z najważniejszych elementów tego forum więc to chyba przerasta. Za kolorami idą obowiązki ziomuś. Sory ale na nie. 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Mi się chyba we łbie przewraca, czy źle widzę? Ja z góry jestem na wielkie NIE, koledzy już Cię wyżej pięknie wypunktowali. - Urlop - Wczorajsze podanie - Dodatkowo dzisiejsze podanie które było wcześniej widoczne - Ortografia + wiek Na jedną rangę wejść nie zdołałeś to się pchasz na drugą i trzecią? Skoro Ci się nie udało i zostałeś odrzucony to daj spokój i próbuj w innym (najlepiej odległym) terminie. Posiadasz poza tym aktywny urlop na koncie który widocznie został Ci nadany bez ważniejszego powodu. Skoro jesteś taki aktywny i chętny to może powinni Ci go natychmiastowo zdjąć? 1 godzinę temu, seev napisał: Chciałbym zobaczyć siebie w roli UBT CSGO , admina na Mirage/Cache i wykonuje bardzo dobrze obowiązki to co do mnie należy i tak samo bym wykonywał obowiązki w roli UBT . Nawet nie pełniłeś tej funkcji i już wiesz że byś bardzo dobrze ją wykonywał? Nie rozkręcaj się tak, a najlepiej to przyhamuj i spróbuj kiedy indziej. "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 14 Kwietnia 2022 DONATOR Autor Donator Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Przepraszam za zamieszanie , kiedy indziej napisze , a teraz miłej spokojnej nocy i do zobaczenia kiedyś;) 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 14 Kwietnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Chyba nie muszę tego komentować. Odrzucam. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 14 Kwietnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi