Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS:GO] - seev

J.Strzelcu

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
DONATOR

UBT 1.6 czy UBT CSGO: CSGO
Nick: seev
Imię: Oliwier
Wiek (dokłada data): 23.10.2003
SID: STEAM_0:1:577405616
Znajomość AMXX*(1-10): 7
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Codziennie całymi dniami siedzę na forum, więc jestem całymi dniami dostępny, (jestem aktywną osobą)
Opisz siebie: Mam na imię Oliwier mam 18 lat , moje zainteresowania to piłka nożna siatkówka koszykówka , ping-pong (dużo tego jest), od 7 lat ucze sie grać zawodowo na istrumencie. 
Dlaczego akurat Ty?: Chciałbym zobaczyć siebie w roli UBT CSGO , ponieważ jestem odpowiedzialną osobą i uważam że rola UBT dla mnie bedzię mi odpowiadała ale zdanie należy do was. Już posiadam od wsm niedawna admina na Mirage/Cache i wykonuje bardzo dobrze obowiązki to co do mnie należy i tak samo bym wykonywał obowiązki w roli UBT . 
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: TAK i to kilka razy.
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Mam bardzo dobre wyszkolenie jeśli chodzi o cheaterów , łatwo wyłapuje osoby które uzywają wspomagaczy , więc siebie oceniam na 8 - 9 /10
Kontakt: steam/forum/dsc/e-mail

Pomyliłem sie i zlożylem podanie na CSGO 1.6 a chcialem na CSGO i tamto usunolem

Edytowane przez seev
  • WTF 1

a.png.10dc7a65f335fd10f90fff4ea2db1ff4.png

:zakochany:

• J.Strzelcu zmienił(a) tytuł na [UBTEAM CS:GO] - seev
  • Zasłużony

Ty chyba sobie żartujesz.

Dla Ciebie każda funkcja będzie dobra i na każdą się nadajesz :hkKek:

Wczoraj podanie na typera - https://strefaskilla.pl/temat/12049-szybka-rekrutacja-na-typera/?page=2

Dzisiaj jeszcze zdążyłeś napisać podanie w szybkiej rekrutacji podanie na UBT CSa 1.6 - post ukryty, bo na prośbę autora

Teraz ładujesz się na UBT CS:GO. Zdecyduj się się w końcu czy Ci zależy na posadzie czy na kolorku. Dodatkowo wziąłeś urlop, a się pchasz na rangi zamiast odpoczywać i robić rzeczy ważniejsze, w końcu po coś ten urlop wziąłeś.

Na nie, więcej nie chce mi się produkować

• Lubię to! 3
  • RST

No to nieźle,

- urlop 

- wczorajsze podanie szybkiej

- dzisiejsze ukryte podanie

+wiek

+ Rozpoznanie cheaterów

To wszystko z plusów.

Raz 1.6 raz GO, już nie wiem gdzie grasz. 

UBT jest jedną z najważniejszych elementów tego forum więc to chyba przerasta. 

Za kolorami idą obowiązki ziomuś.

Sory ale na nie.

• Lubię to! 1

tumblr_nrg0ex4qbq1uvcgjlo1_500.gif

Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd.

• Premium
Premium

Mi się chyba we łbie przewraca, czy źle widzę? Ja z góry jestem na wielkie NIE, koledzy już Cię wyżej pięknie wypunktowali.

- Urlop 

- Wczorajsze podanie

- Dodatkowo dzisiejsze podanie które było wcześniej widoczne

- Ortografia 

+ wiek

Na jedną rangę wejść nie zdołałeś to się pchasz na drugą i trzecią? Skoro Ci się nie udało i zostałeś odrzucony to daj spokój i próbuj w innym (najlepiej odległym) terminie. Posiadasz poza tym aktywny urlop na koncie który widocznie został Ci nadany bez ważniejszego powodu. Skoro jesteś taki aktywny i chętny to może powinni Ci go natychmiastowo zdjąć? 

1 godzinę temu, seev napisał:

Chciałbym zobaczyć siebie w roli UBT CSGO , admina na Mirage/Cache i wykonuje bardzo dobrze obowiązki to co do mnie należy i tak samo bym wykonywał obowiązki w roli UBT . 

Nawet nie pełniłeś tej funkcji i już wiesz że byś bardzo dobrze ją wykonywał? Nie rozkręcaj się tak, a najlepiej to przyhamuj i spróbuj kiedy indziej. 

"Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]"  ~ Anonim

zwyrol.png.6a7a13b29d70feef516269605323bf07.png.53817fcb42a4f5cc98e7a9988fc7306b.png

• Donator
DONATOR

Przepraszam za zamieszanie , kiedy indziej napisze , a teraz miłej spokojnej nocy i do zobaczenia kiedyś;)

• Super 1
  • Ha ha 1

a.png.10dc7a65f335fd10f90fff4ea2db1ff4.png

:zakochany:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]