Torfowisko Torf Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) 1. Nick: @ To1rw 2. Czas i data zdarzenia: TERAZ 3. Powód bana: No wlasnie nie wiem za co 4. Dowód w postaci screenów: 5. Coś od siebie: No nie wiem za bardzo za co ten blok. Ga zaczął mnie prowokować na CB to mu napisałem żeby zajebał baranka JAK NA MOJE TO TROCHĘ ZA DUŻO JAK NA BLOKA, JAK JUŻ TO POWINNO BYĆ UPOMNIENIE, A NIE BAN PO 1 WIAD XD śmieszne jest to ze ja po jedenej wiadomości mam juz bloka, a jak ludzie nie raz się kłócą po 30 min to mają słowne xdd Edit:/// a tak btw od kiedy "zajeb baranka" to jest obraza? XDD Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez To1rw 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) Bezpodstawny blok, jak i mój. Gratulację Panie Moderatorze Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez RozgSzeFka 1 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Już wiesz za co, dostałeś informację o blokadzie, w momencie napisania przez Ciebie tematu jeszcze nie zdążyłem dodać. Znów próbujesz manipulować SSami i przycinasz rzeczy, które nie są na Twoją korzyść. Czemu tego ostatniego wpisu nie dodałeś? Ile razy było Wam mówione, żebyście się ogarnęli i skończyli tę śmieszną szopkę między Wami, bo będziecie traktowani "surowiej". GA sprowokował to prawda, ale po co do niego wyjeżdżasz i podkręcasz sytuację? Bądź mądrzejszy i odpuść w końcu. 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 jak byś nie zauważył to po tym co napisałem, powiedziałem że koniec i nie będe z nim dyskutował ( bo po chuj sie kłócić z idiotą, który i tak nic nie zrozumie) NAPISAŁEM ŻE TAMAT KOŃCZE, A TY I TAK DAŁEŚ MI BLOKA. PRZYPOMINAM, ZE PO TYCH DWÓCH WIADOMOŚCIACH NIE BYŁO OSTRZEŻENIA OD CIEBIE ABY TEMAT ZAKOŃCZYĆ. A Z TEGO CO WIEM, MODERACJA MA NAJPIERW OBOWIĄZEK UPOMNIEĆ UŻYTKOWNIKÓW ( A GDY TO NIE POMOŻE TO KARAĆ WARNAMI/ BLOKAMI). Ale po co upominać jak można od razu dać warna i bloka. Statystyki się przynajmniej polepszą 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Kolejne potyczki słowne ze strony zgranej pary, 6h to jest adekwatna kara. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi