Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) 1. Nick: @RozgSzeFka 2. Czas i data zdarzenia: 3 min temu 3. Powód bana: blok sb 4. Dowód w postaci screenów: archiwum 5. Coś od siebie: Ja mam takie pytanie. Grzecznie pytam dla jasności. @ DepresjaHook.hack czy Ty się dobrze czujesz? Dałeś mi bloka po tym jak mnie ostrzegłeś (po ostrzeżeniu nic nie pisałem - poza normalną konwersacją -) i po 3 minutach od końca "wymiany zdań" (z czego zaznaczam NIE JA ROZPOCZĄŁEM tą wymianę) postanawiasz dać mi bloka. Śmieszne to jest co zrobiłeś i niestety pokazałeś jak płytkim jesteś człowiekiem. Szkoda mi na Ciebie więcej słów... @ Dusia / @ Andrzej. / @ Anox / @ ^Apple^ Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez RozgSzeFka ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Początek rozmowy - za to poszło upomnienie, racja Ja widzę, że na tym się nie skończyło i po upomnieniu słownym poszła znów wiadomość do GA i znów dałeś się jemu sprowokować. Stąd decyzja o blokadzie dla Waszej trójki. Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) Zapytałem się @ TAPERAK)))) na chatboxie - "Ile płacisz za haki?" - bo nick, bo tak poprostu, bo z dupy dla śmiechu Wypierdala mi się (nie po raz pierwszy tego osobnika sprawa się tyczy) @ GENERAL ALADEEN , który w chamski sposób próbuje mi dociąć (czyt. prowokuje mnie do konwersacji). Raz w nie uszczuplonych słowach mu odpowiadam (Pan Moderator - czyt. @ DepresjaHook.hack ) udaje, że nie widzi, albo chuj kładzie. Idzie wymiana zdań po czym dostaje ostrzeżenie pisemnie na sb (i od tej pory nic w jego kierunku nie piszę - prowadzę normalną konwersacje z innymi osobami). Gość zaczepia mnie po raz 2 czy to już 3 pisząc "RozgSzeFka, ale blyszczysz inteligencją - drugi To1rw i tu już obraża nie tylko mnie", więc odpowiadam mu "Pajacu na chuj mnie znowu zaczepiasz? Nie było Cię był spokój" (chwile nie pisał stąd ta wiadomość) Jeszcze musi dodać swoje " i " - RozgSzeFka uspokoj sie i nie wyzywaj (próba kolejnej prowokacji) I po 3-4 minutach dostaję info, że mam bloka. ŚMIECH NA SALI. Cyrk pojechały, a wiadomo kogo i wiadomo co zrobili... EDIT: W dupie mam pozostałą dwójkę. Mój blok mnie interesuję. Dostałem go bezpodstawnie i Ci tego nie podaruję. Zbyt wiele razy takie frajerskie Ci przechodziły. EDIT 2: Serio? Nie musisz mi się podkładać... Celem przypomnienia i co nie których douczenia. Regulamin Chatbox i jeden z punktów: 2.3 Spam, wyzwiska, kłótnie, prowokacje lub nadmierne przeklinanie będzie skutkowało blokadą na Chatboxie, oraz w niektórych przypadkach karane ostrzeżeniami. Dalej twierdzisz, że miałeś podstawy? Gdybyś zgasił ogień u zarodka to by nie było pożaru. MYŚL chłopie co robisz. Jesteś moderatorem. AAA i jeszcze jedno! Tego warna co mi dodałeś za notatkę nie w swoim dziale proszę mi ściągnąć. Było to spowodowane Twoim błędnym. Szach Mat Panie moderator @ Trivor / @ Andrzej. / @ Anox / @ Dusia / @ ^Apple^ Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez RozgSzeFka 1 1 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 na drugi raz jak cie zaczepia to nie zwracaj na niego uwagi, albo zwróć mu ją, ale spokojniej a nie od razu tak o. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi