Użytkownik SyPa Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): sygnatura Tematyka: Anime (demon hunter)/cs:go Kolorystyka: najlepiej fiolet Rozmiar: Taki jak na forum Napisy: SyPa Format (png, jpg, gif): jpg Dodatkowe informacje: Zostawiam tutaj pole do popisu specjalistom Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: Rep +1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 @ SyPa Cytat Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): Tak No z tego co widzę to jednak nie. Generalnie temat powinien od razu zostać zamknięty ze względu na brak wymagań, ale nie jesteś pierwszą taką osobą bez wymagań, której zlecenie zrobiłem, a co za tym idzie - gdybym to teraz zamknął wyszedł bym na hipokrytę. (nie wiem czy o takie anime Ci chodziło. Ja się na anime nie znam kompletnie) 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SyPa Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 2 minuty temu, MARCINEK;^) napisał: @ SyPa No z tego co widzę to jednak nie. Przeczytałem i zobaczyłem, że były osoby które także tworzyły zlecenia bez tych wymagań więc pomyślałem, że też napiszę. Tak chodziło o coś takiego, dziękuję bardzo. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi