Sponsor ReVv Opublikowano 15 Kwietnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Nick: ReVv Z jakiej rangi rezygnujesz?:Admin cod mod. Powód rezygnacji: Głównie to brak czasu, nie jestem już młodzikiem, nowa praca też mi tego nie ułatwia bo co 2 dni, na 2 dni jestem całkowicie out, a w międzyczasie czasie też trzeba pomyśleć o żonie 😅🤣, nie chcę też naciągać @ Shoter ale przede wszystkim siebie że muszę wbić na serwer bo dostanę degrad. Chcę wbijać na serwer jak będę miał ochotę i czas, a nie sprawdzać GT i próbować wbić nawet na godzinę na siłę, kiedy jest mi to np nie na rękę. @ Shoter Chciałbym Ci bardzo podziękować za współpracę i za zaufanie, i mimo wszystko za to, że nie wywaliles mnie za słabe GT, bo zrozumiałeś że rodzina ważniejsza i przymykales oko 💪 Was też mordeczki pozdrawiam, fajna zgrana ekipa i dziękuję Wam za wspólny czas, nową i stara gwardię. Z serwerem się nie żegnam bo na pewno będę czasem wbijał. @ Admin CS:GO COD 201 @ Admin CS 1.6 Cod 201 Pozdro mordeczki 🤗 2 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi