Użytkownik Kacperek Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Czas na kolejną serię "Pod Ostrzałem" Na dzisiejszym celowniku znajduje się nasz Junior Admin @ ^Apple^ Poznamy kilka opinii na temat jego osoby/działalności na forum lub serwerze. Zapraszam do czytania -----> Anonim #1 @ ^Apple^ To bardzo fajna, miła, zaangażowana w to co robi na forum. Dokładny, staranny w tym co robi. Pomocna i bezkonfliktowa osoba. Na Junior admin testowy zasłużył w 100% Anonim #2 Dla mnie bardzo fajny admin, pomocny, miły, spokojny, opanowany, zawsze mogę się do niego zwrócić razie pytań. Anonim #3 Jest chyba odpowiednia osoba na te stanowisko tak mi się wydaje pozdrawiam i JTCNW. Anonim #4 Ciężko jest mi coś o nim powiedzieć, ponieważ strasznie mało go widuje. Odnoszę takie wrażenie, że siedzi sobie trochę z tyłu, nikomu nie przeszkadza i robi to co do niego należy. Moim zdaniem był dobrym moderatorem, a jak mu pójdzie jako j@ to się jeszcze okaże. Anonim #5 Co sądzę na temat Apple? Mam o tym jabuszku bardzo że tak powiem "wygórowane" zdanie. Apple jest bardzo miły i sympatyczny, jest zawsze pozytywnie nastawiony i swoje obowiązki wykonuje w 100% na każdym kroku, nigdy nie widziałem u niego chwili zawahania czy zwątpienia przy wrzucaniu czegokolwiek, ma dużo obowiązków na głowie odkąd przyjął awans + życie prywatne a pomimo to nie narzeka. Staram się go odciążyć i mam nadzieję że mi się to udaje. Zawsze świetnie doradzi w czymkolwiek i wytłumaczy, zawsze można na niego liczyć. Wróżę w przyszłości mu kolejny awans. Przyjaciel na 102. Anonim #6 Japko to spoko gość. Często aktywny na forum, pomału uczy się pracować na nowej randze. Nawet na razie dość dobrze mu to wychodzi. Odkąd jest na forum, to nie odpuścił chyba żadnego typowania. Swoje obowiązki raczej wykonuje dobrze, nie ma z nim żadnych problemów. Życzę mu powodzenia z całego serca. Mam nadzieję że spodoba ci się praca na wyższej randze Anonim #7 Z mojej strony dość słabo go znam, niemniej do tej pory uważam, że wykonuję mega prawidłowo swoje obowiązki na forum. Jest pomocny i ogarnięty. Tyle Anonim #8 No co ja mogę powiedzieć - jabłko zapier*ala równo na forum, co chyba widać po jego aktywności na rangach od Typera po J@. Z widzenia wydaje się osobą bezkonfliktową, miłą oraz pomocną. Anonim #9 No jako junior admin spisuje się dobrze, swoją robotę wykonuje nie dość, że na czas to nawet i przed. Jako osoby nie znam go jakoś bardzo, ale wydaje się być miłym i sympatycznym gościem. Pozdrawiam Cię cieplutko japko Anonim #10 Nasze kochane jabuszko. Jako tako nie mieliśmy okazji popisać czy pogadać, bo coś mało go na tym forum, nie udziela się na SB ani nic, lecz wydaje się w porządku osobą. Zawsze chętny do pomocy. 5 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Dobra robota 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Ooo dobreee, @ ZwYroL jestem w 100%, która wypowiedź jest Twoja ;), a reszta kurczę pieczone to nie wiem haha, ale bardzo dziękuję za miłe komentarze. Super praca 3 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi