Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Awans/Degradacja: Awans Nick: @ FeriX. Z rangi: nie dotyczy Na rangę: Opiekun Serwera AIM / AWP Powód: Akceptacja podania 2 1 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Nie żeby coś, gratki itp. ale czy on sam nie powinien zgłosić się po rangę? 2 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Nie, ja jako właściciel awansuje go. ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) No to awansujesz czy przyjmujesz podanie? Bo to wielka różnica Awans = brak podania na dane stanowisko, 'ruch właściciela' Przyjęcie podania = Pozytywne rozpatrzenie podania na daną rangę. Osoba tworzy temat w celu odebrania rangi. Tak czy inaczej gratyy Edytowane 16 Kwietnia 2022 przez shinga 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) Skoro go awansujesz to po jakiego ciula podanie składał? Jeśli poprzez podanie to sam musi się po range zgłosić. @ RozgSzeFka Nic się nie stało, broń Boże aferę robić z takiego powodu. Tylko jestem pier*olonym pedantem głównie, jeszcze raz graty @ FeriX. Edytowane 16 Kwietnia 2022 przez ZwYroL 2 2 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 W takim razie pomyliłem się. Ale chyba strasznie wielkiej rzeczy nie zrobiłem pomimo wszystko 😅 2 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Raczej przyjęte podanie, a nie awans 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 @ Andrzej. / @ Anox / @ ^Apple^ 1 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi