Użytkownik SLYWOMAN Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 (edytowane) Cześć, Ostatnio zauważyłam, że jest problem z hitboxami i w sumie nie tylko ja. Dużo w ostatnim czasie było zmian dot. fizyki np. ślizgi na murkach itp. Prośba o przeanalizowanie czy może być to wina serwera. Próbowałam oczywiście grać na innych configach, żeby wyeliminować, że to u mnie jest coś źle ustawione . Dołączam demko z pova. Na końcu demka od 18:03 jest ciekawa akcja jak strzelam w locie i cały magazynek wrzucam w ciało gościa i żadnego DMG. https://www112.zippyshare.com/v/PDMRVXxI/file.html Edytowane 17 Kwietnia 2022 przez SLYWOMAN 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 (edytowane) @ Trivor wgraj "hitbox fix". Jest to dodatkowy moduł do ReHLDS. Ale robi robotę Wrzuciłem u siebie i jest mega poprawiona fizyka. I głowy to głowy, a nie koło głowy Informacja z panelu 1s1k: Hitbox Fixer 1.0.10 - Moduł naprawia nieprawidłowe hitboxy gracza po stronie serwera. Edytowane 17 Kwietnia 2022 przez RozgSzeFka 2 1 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 19 Kwietnia 2022 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Ale przecież Ty byłaś w locie? Jak Ty chciałaś go trafić? jeszcze full auto 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Bourbon Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Tak samo jest problem ze skokiem/prędkością. Kiedy sobie skoczysz, to Cie nie spowalnia i masz taka sama predkosc. Np maksymalna predkosc z awp wynosi 210. I jest problem,kiedy chcesz sobie zrobic peek z awp z duckiem,to Cie nie spowalnia,tylko dalej zapierdalasz i zamiast sie zatrzymac to w biegu strzelasz i padasz,jak leszcz barowy ,bo zamiast sie zatrzymac po skoku,to musisz sie sam zatrzymac i dopiero wtedy oddac strzał(co nie jest normalne ) +teraz można tak łatwo robić bh,bo Cie nie spowalnia i zapierdalasz sobie ze stałą prędkością ,jak małpiszon . Także,nie wiem co wprowadziliście,ale jeśli mieliście taki zamysł to okej(aczkolwiek imo do wyjebania to jest ),ale jeśli jest to błąd to trivorek,prosze też ogarnąć @ Trivor Jeśli nie zauważyłeś tego problemu,to wejdz sobie przetestuj na innych serwerach i zobacz.Granie z awp aktualnie na waszym serwerze jest giga utrudnione 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MAJLEY Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Potwierdzam, tak jak wcześniej BH średnio mi wychodziło, to teraz mam wrażenie jakbym miał autobh i całą mapę można przeskoczyć.. A raczej wątpię, że to kwestia moich umiejętności. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 od automatycznego restartu serwera cos sie powinno zmienic 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi