Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Hitboxy

SLYWOMAN

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Cześć,

Ostatnio zauważyłam, że jest problem z hitboxami i w sumie nie tylko ja. Dużo w ostatnim czasie było zmian dot. fizyki np. ślizgi na murkach itp.

Prośba o przeanalizowanie czy może być to wina serwera.  Próbowałam oczywiście grać na innych configach, żeby wyeliminować, że to u mnie jest coś źle ustawione .

Dołączam demko z pova. Na końcu demka od 18:03 jest ciekawa akcja jak strzelam w locie i cały magazynek wrzucam w ciało gościa i żadnego DMG.

https://www112.zippyshare.com/v/PDMRVXxI/file.html

Edytowane przez SLYWOMAN
  • Lubię to! 4
  • Użytkownik

@ Trivor wgraj "hitbox fix". Jest to dodatkowy moduł do ReHLDS. Ale robi robotę ;) Wrzuciłem u siebie i jest mega poprawiona fizyka. I głowy to głowy, a nie koło głowy ;)

Informacja z panelu 1s1k:

Hitbox Fixer 1.0.10 - Moduł naprawia nieprawidłowe hitboxy gracza po stronie serwera.

Edytowane przez RozgSzeFka
  • Lubię to! 2
  • Super 1

︻芫══一

20220326191847_12.jpg.3abfa60e76276707f2b0387a0fb703b8.jpg

b_560x95.png

• BeerM@n

Ale przecież Ty byłaś w locie? Jak Ty chciałaś go trafić? xDxDxDxDxD jeszcze full auto xD 

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
  • Premium
Premium

Tak samo jest problem ze skokiem/prędkością. Kiedy sobie skoczysz, to Cie nie spowalnia i masz taka sama predkosc. Np maksymalna predkosc z awp wynosi 210. I jest problem,kiedy chcesz sobie zrobic peek z awp z duckiem,to Cie nie spowalnia,tylko dalej zapierdalasz i zamiast sie zatrzymac to w biegu strzelasz i padasz,jak leszcz barowy ,bo zamiast sie zatrzymac po skoku,to musisz sie sam zatrzymac i dopiero wtedy oddac strzał(co nie jest normalne :sadkek: ) +teraz można tak łatwo robić bh,bo Cie nie spowalnia i zapierdalasz sobie ze stałą prędkością ,jak małpiszon :1726522347_ot: . Także,nie wiem co wprowadziliście,ale jeśli mieliście taki zamysł to okej(aczkolwiek imo do wyjebania to jest :kekw:),ale jeśli jest to błąd to trivorek,prosze też ogarnąć :( @ Trivor  

Jeśli nie zauważyłeś tego problemu,to wejdz sobie przetestuj na innych serwerach i zobacz.Granie z awp aktualnie na waszym serwerze jest giga utrudnione :peposhrug:

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Potwierdzam, tak jak wcześniej BH średnio mi wychodziło, to teraz mam wrażenie jakbym miał autobh i całą mapę można przeskoczyć.. A raczej wątpię, że to kwestia moich umiejętności. 

• Lubię to! 1

1bc91085d19768da823dd6c0bf92195d.jpg.351443c603b1819dcdef78d70f7be9aa.jpg

• Właściciel
Właściciel

od automatycznego restartu serwera cos sie powinno zmienic

• Dzięki 1
  • Właściciel
Właściciel

rozwiazany.png

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]