Użytkownik svx. Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 UBT 1.6 czy UBT GO: GO Nick: svx. Imię: Kacper Wiek (dokłada data): 23.12.2005 SID: STEAM_1:1:157184566 Znajomość AMXX*(1-10): 7 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Tak około 2-3h Opisz siebie: Mam na imię Kacper, mam 16 lat, lubię grać w komputer i w koszykówkę. Dlaczego akurat Ty?: Niestety nie mam doświadczenia, aczkolwiek chciałbym spróbować swoich sił w takiej roli. Rozdałem już kilkanaście banów za cheaty i nie zdarzyło mi się pomylić. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Myślę, że tak z 7/10. Z cheatami miałem dużą styczność, nie raz korzystałem z takich programów oraz grałem z osobami, które korzystali z nich. Kontakt: steam/discord 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Wybacz, ale obecni jestem na nie. Twoje podanie jest w mojej ocenie poprostu słabe. Wiek - Dostępność (słaba) - Słabe doświadczenie - ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeathNothe Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Na nie Wiek Amx Doświadczenie Podanie w trakcie urlopu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) Sorry, ale na nie. -piszesz podanie podczas urlopu. -Nie posiadasz, żadnego doświadczenia (Nie poradzisz sobie) -/amx Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez Lampard Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Co do Wieku " - "( Gdyby nie patrzeć na tą liczbę to połowa graczy na forum by mogła składać podania i omijając wymagania na różne stanowiska ) Praktycznue Jest już 3 BL, a odwoływań jest mało, a że ktoś ma rangę Urlop nie znaczy że jest całkowicie w ten czas wyłączony z życia Forum. Na twoim miejscu bym sobie na razie odpuścił składania podań na Rangi, i bardziej za angażować się w życie forum, zdobyć większe zaufanie u członków Forum że naprawdę twój wiek nie ma znaczenia co do Podań na różne stanowiska że jesteś dość ogarnięty. Posiedź z nami jeszcze trochę, i pokaż naprawdę że twój wiek to tylko liczba, i złóż wtedy Podanie na BL Jestem na NIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Ja jestem na nie -wiek -mało znany -doświadczenie -amx Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Ja również jestem na NIE. Jakby nie patrzeć to UBT to ranga dosyć odpowiedzialna. Jeśli popełnisz błąd to ktoś będzie musiał po Tobie "poprawiać", a podejrzewam że na pewno takowe błędy by się zdarzały ponieważ nie posiadasz doświadczenia. - Wiek - Doświadczenie - AMX - Czas który dziennie możesz poświęcić dla forum jest jak dla mnie niewystarczające. Chłopaki z UBT są dostępni praktycznie cały dzień i pół nocy. A więc jak na wstępie. NIE. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tr0L Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Na nie -wiek -AMXX -podanko podczas urlopu - brak doświadczenia - 2-3h na forum ? Za mało koleżko Powodzenia za jakiś czas Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 20 Kwietnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 (edytowane) Test zaliczony z oceną pozytywną. Wspólnie z ekipą postanowiliśmy przyjąć Cię na okres próbny, szczegóły wyjaśniłem na pw. Witamy w UBT. Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez Drako 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 22 Kwietnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi