RST ReseT Opublikowano 17 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 300+ postów + Jest 200+ reputacji + Jest Staż na forum przynajmniej 6+ miesięcy + - biorąc pod uwagę moje wcześniejsze konto (ok 1,5 roku) Dobra opinia wśród użytkowników oraz administracji : + sądząc po moich podaniach stwierdzam, że tak 9 aktywnych dni na forum + - może uda się przymknąć oko.. cały czas dążę ! nie używam social mediów, tylko forum *.* Bezkonfliktowość + jak najbardziej! 1. Nick: @ ReseT 2. Wiek: 24 3. Dlaczego chcesz zostać Stałym Bywalcem?: szczerze, świetnie wygląda ranga. Inni zbierają i kolorują choinkę w sposób narzucania sobie presji i że nazwę to łapaniem na siłę rang, a ja koloruje w inny sposób- pomocny dla rozwoju forum. Zasięgi jak : Miss, Opiekun, Sponsor, Strefogłosowacz, Strefowicz, Vip. Do pełnego szczęścia brakuje mi Stałego bywalca. Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam 1 1 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi