Użytkownik Europol Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Nick z CS:lizanboy Admin banujący:macius Serwer:jailbreak Data zdarzenia:przed chwila Opis sytuacji: [AMXBans] 'UwU' dostal bana na '1 godzina'. Powod: 'FK' VolTa : lizanboy VolTa : mawsz mikro VolTa : to idz do ct Odwiedz koniecznie Nasze Forum StrefaSkilla.pl lizanboy : nie chce mi sie VolTa : wez lizanboy : idz ty VolTa : no lizanboy : admin do ct Placek dropped [JailBreak] Cele zostaly otwarte o 8:24 lizanboy : admin do ct lizanboy : w regulaminie jest [SKLEP] Aby zakupic VIPa/SVIPa/Skiny/Czapki lub inne uslugi wpisz na serwerze wpisz /sklepsms [[] Kluski [TOP1]] [SVIP] Macius : xd VolTa : nie ma mikra bo na innym kompie jest lizanboy : to se przynies VolTa : a ja zaraz spadam to nie ide do ct lizanboy : to skarga lizanboy : po adminie [[] Kluski [TOP1]] [SVIP] Macius : ziomek nie bedziesz mowil mi co mam robic [[] Kluski [TOP1]] [SVIP] Macius : pisz skarge lizanboy : im ty jestes [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'obraza admina' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:741308' [AMXBans] Twoje IP: '155.133.10.39' [AMXBans] =============================================== lizanboy : XD? lizanboy : jebany ns Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2137 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Dalej dawajcie admina dzieciakom bez wyobraźni. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 @ xMacius ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik xMacius Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Hehehe, czemu nie dodałeś całości? Jak mnie obraziłeś od psów? Ban jak najbardziej słuszny. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 @ xMacius wszystko fajnie, ale ta wiadomość jest po banie. Co było przed? Na chwilę obecną wychodzi, że dostał bana za nic i dopiero Cię zwyzywał. Odnośnik do komentarza
Użytkownik xMacius Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) No za nic bana by nie dostał, nie mam od wczoraj admina.. Chłop wszedł i prowokował od samego początku. Pisząc takie coś na sayu nie wiem o czym my w tym momencie dyskutujemy jeszcze. Zero kultury i szczacunku do admina. Ban słuszny. -Kim ty jestes? jebany no skill -Forum psie Nawet jakby mi coś takiego na sayu napisał po banie, wnosiłbym o przedłużenie bana. Nie wiem czy ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości co do słuszności bana? Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez xMacius 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Europol Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Typie ja nie prowadziłem z tobą dyskusji tylko z Volta, napisał do mnie żeby wbić do ct odpowiedziałem, że nie. Skoro nie ma chętnych do ct to wydaje mi się admin powinen iść do ct i koniec tematu. Wziąłeś wszystko do siebie, dystansu gościu. Ban niesłuszny w moja stronę. Proszę o Urbana. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xMacius Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Nie ważne czy mnie obrażałeś czy innego gracza. Jestem po to by pilnować porządku na serwerze i wyciągać konsekwencję do osób które nie umieją się zachować. Z tego co widze na twoim „ss” to wiekszość rzeczy do mnie pisałeś. A co do CT, wiem jakie mam obowiązki. Znam też regulamin i nie będę go łamać, nie mając aktualnie sprawnego mikrofonu. Jedyne o co ty się kolego możesz ubiegać, to o jego skrócenie. Jak ktoś się zlituje to może Ci sie uda. 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 5 godzin temu, xMacius napisał: -Kim ty jestes? jebany no skill -Forum psie Nawet jakby mi coś takiego na sayu napisał po banie, wnosiłbym o przedłużenie bana. Nie wiem czy ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości co do słuszności bana? Przed banem jedynie napisał "kim ty jesteś?". Jeśli za to dajesz bana na dzień to fajnie się tam bawisz. Reszta wyzwisk była po banie, no słabo, że tak się zachował, ale z drugiej strony ban praktycznie za nic. PS: Najpierw powód do bana potem banowanie gracza, nie odwrotnie. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi