GENERAL ALADEEN Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Jak tam pacjent z podejrzeniem koronawirusa? - Wszystko ok. Leży w oddzielnej sali. Jest na specjalnej diecie. - Jakiej diecie? - Karmimy go herbatnikami. - Dlaczego herbatnikami? - Bo nic innego nie wchodzi w szczelinę między podłogą a drzwiami. * * * * Mieszkanie, środek nocy. Facet ubrany na czarno, na głowie kominiarka, budzi drugiego. Obudzony pyta ze strachem w głosie: - Kim pan jest? - Włamywaczem. - Czemu mnie pan budzi? - Chciałem pana o coś zapytać. - Słucham. Włamywacz oświetla latarką mieszkanie. Pan tak żyje. ? **************! - Zenek? Gdzie idziesz? - Do wanny. Wykąpać się. - Ale tam kot śpi! - Czyli mam się tak kąpać, żeby go nie zamoczyć? * * * - Kochanie? Ładne mam włosy? - Ładne... - A oczy? - Też ładne. - A nosek? - Jadźka? Co jest kurna? Przestałaś się w lustrze odbijać???!!! Gabinet dentystyczny. Z fotela schodzi zapłakany 7-latek. Matka uśmiechnięta, bo ząbki wyborowane. - Syneczku, co panu powiesz? - Ty ch*ju! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeathNothe Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Dobre dobre 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Mogą być Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez To1rw 1 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 18 Kwietnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 hahaha ,dobre 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi