Użytkownik raverson Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Nick z CS: SAPIOSEXUAL Admin banujący: Lombard Serwer: DD2 #2 Data zdarzenia: 18.04.2022 - 19:06:46 Opis sytuacji: Widzę, że kolega nowy, więc w pełni to rozumiem. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Nie mogę skopiować Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www54.zippyshare.com/v/pwaaoyrf/file.html Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 @ Lampard 48h Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Tu nie ma co rozpisywać, gość zdjął z deagle w ciągu 2sekund 4osoby były skargi na ciebie, na serwerze. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 17 minut temu, Lampard napisał: Tu nie ma co rozpisywać, gość zdjął z deagle w ciągu 2sekund 4osoby były skargi na ciebie, na serwerze. gdzie niby jest taka akcja? czasówki może? bo ja na tym demku nic nie widzę, żadnych przeskoków ni ni. Daj normalną rozpiskę, a nie jakieś widzi mi się. Odnośnik do komentarza
Użytkownik raverson Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Już chuj w tego mojego bana, ale to, że: - Nawet nie wbiłeś na specta aby mnie sprawdzić i dałeś mi bana po 10 minutach, - sugerowałeś się tym, co ludzie ci piszą na u@ bez jakiegokolwiek dowodu, bo "BYŁY SKARGI NA MNIE" - Nie masz zielonego pojęcia na czym polega rozpiska demka i twoim komentarzem jest "Tu nie ma co rozpisywać", nie przedstawiając dosłownie nic wartościowego Zastanawia mnie naprawdę po chuj Ty ten serwer kupiłeś Wyjebałeś pare stów na serwer aby poszpanować jaki to z Ciebie nie własciciel i zgaduje, że o AMXX też nie masz pojęcia i z tego powodu kupiłeś gotowca. Widać że jesteś kompletnie zielony, a nie spytałeś się nawet o czyjąkolwiek pomoc. W tym momencie marnujesz mój i UBteamu czas z Twoimi miernymi tłumaczeniami. Chyba nikt się nie obrazi jak @ TAPERAK)))) już mnie odbanuje i skończymy ten cyrk? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Dobra, dostaniesz UB. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi