Użytkownik SADZIK Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) @ ZwYroL [P] Jak się odnajdujesz na tej sieci? [O] Jak narazie bardzo dobrze. Jest tu bardzo wielu fajnych ludzi, z nikim nie mam jakichkolwiek problemów. Jest tu również sporo kretynów, ale tak jest wszędzie. [P] Jakim jednym słowem byś nas(sieć) opisał? [O] Strefa-Banów [P] Ketchup czy musztarda? [O] Ketchup [P] OM, M/C czy Surf? [O] M/C [P] Jakie masz nastawienie do ludzi? [O] Jestem pozytywnie nastawiony do innych, lecz łatwo jest to zmienić. @ To1rw [P] Na jakich secikach aktualnie grasz? [O] Na żadnych. [P] Jak długo na tym latasz? [O] Od zawsze. [P] Jak to jest dostawać UB po znajomości? [O] Mnie się nie pytaj, ja nie dostaję UB po znajomości.... Czekam wyznaczony czas, aż admin nie napisze rozpiski, a potem demo jest dogłębnie analizowane przez specjalistów. [P] Dlaczego zaczynasz się palić? [O] Nie palę się, aż taki łatwopalny to ja nie jestem. [P] Co robisz na co dzień? [O] Chodzę do szkoły, udaję, że się uczę do matury oraz kasuje noobów. [P] Jak długo grasz w csa? [O] No myślę, że jakoś z 14-15 lat by było. [P] Dlaczego nie chcesz grać ze mną MMA i skrzydlaka? [O] Nie z tobą, ale ogólnie nie chce tego gówna grać. No i jeszcze jakis overwatch by wlecial. [P] Największe marzenie? [O] Zalożyć wielką i szczęśliwą rodzinkę. Niczego więcej nie potrzeba. [P] Kiedy następny ban? [O] Sam ban to już raczej ciężko powiedzieć. Wydaje mi się, że szybciej byłoby już wyciągnięcie białka z teczki i zgłoszenie na forum. [P] Skąd jesteś? [O] Z miasta na Pomorzu, okolice Grudziądza. [P] Na ilu cheatach grałeś do tej pory? [O] No z 2 razy dawno temu zdarzyło się zagrać na jakimś darmowym gównie z CSHacked. @ Kacperek [P] Dlaczego jako ubt dostajesz bany? [O] No cóż, lepszy. [P] Co chciałbyś zmienić na forum? [O] JB [P] Masz prawo jazdy? [O] Już ponad pół roku i zdarzyło się jeździć niezłymi autkami. [P] Z kim na forum masz najlepszy kontakt? [O] No myślę, że ze "znajomymi" z UBT, i kilkoma osobami OM1 i AWP2. [P] Pracujesz czy chodzisz do szkoły? [O] Chodzę do szkoły. Za pół roku pewnie na studia i do pracy. [P] Ulubiony owoc? [O] Banan [P] Ulubiony kolor? [O] Fioletowy [P] Szklanka do połowy jest pusta czy pełna [O] Szklanka do połowy pełna. @ OroKoroner [P] Dlaczego Nick Sadzik? [O] Szczerze już sam nie pamiętam, jedni mówią, że od smutnego dzika co biega jak dziki po mapie i się nie odzywa, a jeszcze inni , że od sadzenia headów oponentom. [P] Pływałeś kiedyś kajakiem? [O] Jak najbardziej. Co wakację jadę z rodziną na spływy. [P] Jak oceniasz pracę właściciela sieci? [O] Nie ma co oceniać. @ seev [P] Ulubione zajęcie? [O]Aktualnie to chyba granie w duchy z kolegami i zabawa clipami w DaVinci. @ niktważny [P] Wolisz samochody czy motory? [O] Samochody [P] Ulubiona potrawa? [O] Carbonaura [P] Wielkanoc, czy Boże Narodzenie? [O] Boże Narodzenie @ Drako [P] Nie irytuje Cię, że nie możesz sobie w spokoju pograć na serwerach? [O] Nie, a wręcz sprawia mi to przyjemność. [P] Dostałeś kiedyś vaca? [O] I to nie jednego [P] Ulubiony tryb w csgo? [O] Wyścig zbrojeń/ KZ raz na ruski rok [P] Jakie cheaty polecasz? [O] Nie znam się, ale słyszałem, że Novo dobre [P] Zagrasz kiedyś na surfie? [O] Na razie się na to nie zapowiada, szybciej bym zagrał czystego surfa niz rpg. [P] Jesteś też taki dobry w 1.6? [O] Teraz raczej nie, ale kiedyś jak najbardziej. Dostawałem bany za nic, a że byłem mały to za bardzo nie wiedziałem wtedy jak się odwołać i o co z tym chodzi, więc zacząłem cheatować, bo i tak na 1 wychodziło. @ Bociu [P] Kiedy nagranie jak grasz, z kamerą na dłoń i monitor? [O] Jak dostanę ultimatum. [P] Ile wiosen liczysz? [O] 20 [P] Co myślisz o serwerach HvH i o community tych serwerów? [O] Banda noobów raz wszedłem i oro było robione. Skoro robią serwery dla idiotów to niech tam siedzą i z nich nie wychodzą. @ NarutoUzumaki [P] BMW czy Audi? [O] Audi [P] Pływałeś statkiem? [O] Zdarzyło się kilka razy na Zatoce Gdańskiej. [P] Jak oceniasz pracę całej administracji? [O] Ujdzie w tłoku. Jedni coś robią, drudzy udają i jakoś to idzie. @ `Lemon. go next Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez SADZIK 2 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeathNothe Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Fajna czytelna praca 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Dobre odpowiedzi xd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Ile ciekawych nawiązań do AWP#1 - ciekawie, co do ultimatum to już masz ode mnie może być? Także czekam smutny dziku na nagranie 2 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 8 godzin temu, SADZIK napisał: [O] Nie znam się, ale słyszałem, że Novo dobre Przyznaj się że próbowałeś 8 godzin temu, SADZIK napisał: potem demo jest dogłębnie analizowane przez specjalistów. XD fajne odpowiedzi 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 11 godzin temu, SADZIK napisał: [P] Jak długo grasz w csa? [O] No myślę, że jakoś z 14-15 lat by było. 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 20 Kwietnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 3 godziny temu, ohSugarry napisał: 15 godzin temu, SADZIK napisał: [P] Jak długo grasz w csa? [O] No myślę, że jakoś z 14-15 lat by było. Trzeba zaczynać od najmłodszych lat żeby być najlepszym. Szkoda, że u mnie to nie zadziałało, bo też gram 15 lat. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Fajnie się to czytało, fajne odpowiedzi i kreatywne co niektóre pytania. 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi