Użytkownik SieczkaZdeczka Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Nick osoby zbanowanej na forum: Powód: ZA CO DOSTALEM BANA >>>?????? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SieczkaZdeczka Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 minutę temu, OroKoroner napisał: Dostałeś bana, bo nie wstawiłeś SS na czas. Czas minął. Dział wgl nie ten. Ban i tak zostaje. @ Moderator Proszę przenieść do działu CS 1.6 - SS . Zbanowani To Prosze Poprowadz mnie co mam zrobic... wyslalem odrazu screeny do noswer... nie jestem zorienotwany... kurczee no Odnośnik do komentarza
Użytkownik SieczkaZdeczka Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Przepraszam. naprawde nie wiedzialem wczesniej co zrobic... nie uzywam hakow ani zadnych badziajstw.... porpsotu gralem... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 @ SieczkaZdeczka niestety mordko, ale od bana minął już praktycznie miesiąc. Bez UB. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi