Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - sunnl3y난 아주 많이 당신

Ivy

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik
  • Sponsor
SPONSOR

Demko 1 

16:18 - -B
17:25 - ? -B
17:48 - Jest możliwość, że słyszał jak wskakujesz na drewno, po plancie paki jest lag demka, ale przez ułamek sekundy widać kawałek twojego ciała -B
Przyjrzałem się jeszcze raz i jednak go tam nie wiedzę, być może wina tickrate'u demka i w grze faktycznie go zauważył, ciężko jest to ocenić przez lag +/-B
18:38 - Dziwnie sprawdza taka pozycje od razu +B
19:08 - Znowu nic nie sprawdza i skanuje drewno, nie ma opcji by go słyszał i wlatuje prosto w niego +B
21:05 - Dziwne przycelowanie male +/-B
23:00 - -B

Demko 2

1:45 -B
2:09 - Może być wina ustawień +/-B

@ UBT CS:GO  Sprawdźcie to

Edytowane przez Drako
  • Lubię to! 2

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Drako zmienił(a) tytuł na [ZGŁOSZENIE] - sunnl3y난 아주 많이 당신
  • Użytkownik

Demo 1:
Granie na wyjebce 2v1

Logicznie wydawałoby się że skoro ktoś jest sam to raczej stoi gdzieś w bs

17:48 - bs sprawdzony jako tako, z CT nie wychyla, teammate obok dzungli/connecta            Jedyna opcja palac. Tak jak juz Drako napisał demko sie rozjechalo po plancie, wiec nie wiadomo czy widzial model czy nie +/-b 

18:38 w miare wysoki sens jest grany. Wybiegajac patrzy przed siebie nic nie widzi peek w lewo na blisko.    dla mnie -b

19:08 strzal w drewno dziwny, moze byc zbieg okolicznosci. Jest na drewnie nikt do niego nie strzela, wiec oponent musi sie gdzies kitrac w bsie. Idzie na drabinke i umiera

+/-b

21:05 zatrzymanie sie i przycelowanie akurat jak gosciu peekuje +/-b

Demo 2

2:09 zobaczyl go -b

Na moje to wciąż trochę mało.

pizda.png.5166cc2f6c693264ffd9cefd46273952.png

• Użytkownik

// myslalem ze to zgloszenie jest zamkniete i otworzylem nowe, sorki

Ivy cos plakala na serwerze ze ktos tam nie dostal bana a byl odwalony, zobaczylem jej watek i z nudow go oberzjalem

18;30 - przeciez tu jest zero sprawdzania jakiejkolwiek pozycji, od razu wbiega na focusie na blisko
19;08 - no prosze was, ZERO sprawdzania, zero wychylania na jungle czy na schody, od razu na pewniaka jakies dziwne skany pod drewno + to zeskoczenie, skad on to mogl wiedziec
21;09 - zatrzymuje sie i stoi wcelowany bo wie ze zaraz ktos wychyli
23;00 - wbiega na b, nic nie sprawdza, ani exit, ani lawka, ani car, fejkuje plantowanie bomby
25;25 - po zabiciu ivy biega sobie wcelowany w ziemie - nie wie ze ten drugi jest na midzie
28;25 - na mida wlatuje praktycznie nonstop zmieniajac bron, patrzy lewo prawo, kto normalny tak wbiega
28;35 - strefy na nozu w underze podczas gdy pod a i na midzie bylo czysto

demo 2

0;35 - wlaczcie sobie na 1/4 szybkosci, czy on go tutaj mogl wiedziec? (TUTAJ JEST W SUMIE SYTUACJA W KTOREJ FEST WIDAC WH)
1;40 - pisaliscie ze -b, nie wiem jak dla mnie kazdy clear typ spojrzalby gore schodow po info ze chlop jest wlasnie tam, typowa gra na pewniaka wszechwiedzacego goscia

• Użytkownik

B-/+ 17:48 - Przycelowanie po plancie było trochę podejrzane
B- 18:30 - Zwyczajne sprawdzanie pozycji 
B- 19:08 - Jest sama, więc sprawdza pozycje, gdzie może przykampić. Niekoniecznie musi sprawdzać wtedy CT, schody, konekta itp.
B- 21:09 - ???
B- 23:00 - Jak napisałem poprzednio: Nie musi sprawdzać pozycji, skręcać w kącie 90 stopni aby sprawdzić czy jest tam ktoś, no proszę was 

Demko nr2
B- 0:35 - ?
B- 1:45 - Zwykły peek
B- 2:09 - Widać go

Skupiłem się też na trzecim zgłoszeniu i nie było nic podejrzanego. Jedynie minuta 17:48 z mojej perspektywy wyglądała sus. Wysokie DPI, ogarnianie pozycji, gra 1v2, 2v2 w demku nr 2. Poczekamy jeszcze na @ svx.

• Lubię to! 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Użytkownik

0;35 - widzial go tutaj czy nie? nie rozumiem tego znaku zapytania przy tym 
+ "B- 23:00 - Jak napisałem poprzednio: Nie musi sprawdzać pozycji, skręcać w kącie 90 stopni aby sprawdzić czy jest tam ktoś, no proszę was" 
jak no sprawdzil wszystkie miejscowki bez "skrecania 90 stopni"? on po prostu wbiegl na pewniaka w bsa nic a nic nie patrzac 

Edytowane przez fazzy2k
  • Użytkownik

1 demo
16:18 - -B
17:25 - -B
17:45 - Bardzo dziwna sytuacja, z jednej strony nie było słychać żadnego skoku na drewno a z drugiej twój kolega sprawdził site na szybko i ta akcja po plancie. +/-B
18:38 - Zwyczajne sprawdzenie miejscówki -B
19:08 - Odrazu z miejsca scan w miejsce gdzie jest ct i wyjscie idealnie na niego +/-B
21:09 - no było to bardzo dziwne +/-B
23:00 - -B
25:25 - -B
28:25 - -B
28:35 - -B

2 demo
01:45 - nic ciekawego -B
02:09 - słyszał skok, mógł widziec go przez tego smoke -B

Kilka akcji miał naprawdę dziwnych ale tak to nie ma nic ciekawego.

• Lubię to! 2
  • Sponsor
SPONSOR

@ fazzy2k  (to tylko tak w woli sprostowania)

25:25 - -B
28:25 - Jest only b, gra na wyjebce, to Sobie pomachał celownikiem -B
28:35 - -B

0:35 - raczej przypadek male +/-B 

Skoro większość uważa, że dowody są nie wystarczające, to w takim razie bana nie będzie.

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]