Użytkownik grubcio692 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Nick z CS:admin to chuj Admin banujący:skajloker Serwer:dd1 Data zdarzenia:23;38 Opis sytuacji:jakiegoś aktywnego bana mi wyczarował Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 @ Luq-ierSkajłok-ier ? w bansie widnieje tylko jeden jego ban. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Luq-ierSkajłok-ier Opublikowano 20 Kwietnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Jakieś 5 minut przed tym banem jeden ziomek o nicku "chuj" dostał bana za obrazę jednego z graczy,albo ogólnie obrażał,teraz już nie pamiętam i dostał bana na chyba 30 minut za obrażanie.Nwm czy to byłeś ty TEPERAK)))) czy nie ty bo wiem,że lubisz co chwile zmieniać nick,ale mniejsza z tym.Po kilku minutach wchodzi koleś o nicku "admin to chuj" i dostał bana za ab.Byłem pewny,że ten co dostał bana na 30 minut zmienił nic właśnie na "admin to chuj"więc dałem mu ab,bo nie raz widziałem,że niektórzy zmieniali nick właśnie na taki obrazliwy.Przyznam się szczerze,że nie sprawdzałem w bansie czy obaj panowie mają te same ip i tak dalej,ale jakiś banik czy coś dla tego "admin to chuj"by się przydało.Jeśli będę musiał to poniosę konsekwencje tego,że nie sprawdziłem wszystkiego dokładnie. Wiem wiem ortografia nie na tym poziomie co powinna być 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Wchodzenie na takim nicku to proszenie się o kłopoty. Ban skrócony do jednego dnia, może Ci coś w końcu wlezie do tej głowy, aby nie prowokować adminów. 2 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi