Użytkownik grubcio692 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 (edytowane) Nick z CS:admin to chuj Admin banujący:skajloker Serwer:dd1 Data zdarzenia:23:38 Opis sytuacji:Z aktywnego bana mi zmieniliście na prowokacje to już tłumacze sytuacje.Otóż wczoraj wbiłem na serwer na nicku odbyciak.Zobaczyłem że gra na serwie jakiś gracz o nicku "chuj" wiec napisałem grzecznie adminowi na u@ zeby napisał temu graczowi o nicku "chuj" żeby zmienił nick bo ma wulgarny.Admin oczywiście olał moje zgłoszenie.Pisałem mu chyba z 4 razy na u@ żeby napisał mu żeby zmienił nick.Wiec jeżeli dla admina nick "chuj" jest normalny wiec jak sobie zmieniłem na nick "admin to chuj" to gdzie jest prowokacja?Ja siedze na banie a to admin powinien być ukarany po pierwsze za nie słuszne nadanie aktywnego bana, a po drugie za olewanie gracza gdy pisze na u@. Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 21 Kwietnia 2022 przez grubcio692 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Jak chcesz ukarania admina to napisz skargę. Ban zostaje. Cytat 9. Obraza Administracji --> Ban od 30 min do 7 dni. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi