Premium Bourbon Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 PONAWIAM PROBLEM @ Trivor Napisałeś w innym poście,że od restartu COŚ się zmieni. Miałeś racje zmieniło się COŚ i rzeczywiście było tak,jak powinno być. Niestety,ale po kilku godzinach od restartu znów ten błąd wystąpił,czyli można stwierdzić fakt,że coś się ze sobą gryzie i dalej występuje ten problem. Problem ze skokiem/prędkością. Kiedy sobie skoczysz, to Cie nie spowalnia i masz taka sama predkosc.(maksymalną). Np maksymalna predkosc z awp wynosi 210. I jest problem,kiedy chcesz sobie zrobic peek z awp z duckiem,to Cie nie spowalnia,tylko dalej zapierdalasz(z predkoscia 210) i zamiast sie zatrzymac to w biegu strzelasz i padasz,jak leszcz barowy ,bo zamiast sie zatrzymac po skoku,to musisz sie sam zatrzymac i dopiero wtedy oddac strzał(co nie jest normalne ) +teraz można tak łatwo robić bh,bo Cie nie spowalnia i zapierdalasz sobie ze stałą prędkością ,jak małpiszon Jeśli nie zauważyłeś tego problemu,to wejdz sobie przetestuj na innych serwerach i zobacz.Granie z awp aktualnie na waszym serwerze jest giga utrudnione+robienie tak łatwego bh,to jest lekkie nieporozumienie. Moge povy powysyłać,jak to dokładnie wygląda,ale myśle,ze sensownie wyjaśniłem i osoby SAME sobie obczają. https://amxx.pl/topic/109467-zmiana-prędkości-gracza/ tu macie stronke od prędkości postaci. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Potwierdzam, choć myślałem, że tylko mi się wolniej biega Czyli nie tylko ja mam ten problem, uff 1 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 od kiedy z tym bieganiem, od wgrania poprawki? 1 Odnośnik do komentarza
Premium Bourbon Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 @ Trivor Wgrałeś poprawke,było git przez kilka h i znów jest chujoza 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Ja grając czegoś takiego nie odczuwam, ale jak widać u innych to chyba występuje 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 teraz sprwdzcie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SLYWOMAN Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) @ Trivor po skoku model zwalnia, ale jest za szybkie chodzenie Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez SLYWOMAN 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 ex_interp 0.01 rate 100000 a z tym? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SLYWOMAN Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) bez zmian, interp mi wymusza na 0.012000 @ Trivor i ciężko jest wgl. skakać, za mała wysokość. Z trudem na najmniejszy murek się wturlać + double jump nie działa. Godzinę temu, Trivor napisał: ex_interp 0.01 rate 100000 a z tym? Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez SLYWOMAN 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 teraz? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 20 minut temu, SLYWOMAN napisał: + double jump nie działa. co do double jumpa to się nie raz buguje, ale po mapie wraca. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SLYWOMAN Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Godzinę temu, Trivor napisał: teraz? z wciśniętym "e" (czyli na spadochronie lub podczas leczenia) nie da rady się poruszać, blokuje chodzenie 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 4 minuty temu, SLYWOMAN napisał: z wciśniętym "e" (czyli na spadochronie lub podczas leczenia) nie da rady się poruszać, blokuje chodzenie a po skokach slow? chodzi mi czy problem fix, a potem to sie zrobi 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 16:08 - teraz zobaczcie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SLYWOMAN Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) Godzinę temu, Trivor napisał: 16:08 - teraz zobaczcie po skoku spowalnia, a po double skoku już nie, przynajmniej nie jest to samo spowolnienie- po jednym skoku jest wyraźne, a po double wydaje mi się jakby go nie było Niech sie ktoś inny też wypowie, żeby to potwierdzić, bo jak pytam na serwie to każdy inaczej mówi... EDIT: jak dla mnie może tak zostać Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez SLYWOMAN 1 Odnośnik do komentarza
Premium Bourbon Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Wszystko jest git teraz, aczkolwiek na 2skoku nadal sobie lecisz na łyżwach ,ale to chyba zawsze występowało na 2skoku,chyba,że się myle. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Skoro działa to na chwilę obecną zamykam. Jeśli problem wróci to wiecie gdzie pisać. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi