Donator J.Strzelcu Opublikowano 21 Kwietnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Imię: Oliwier Wiek (dokładna data urodzenia): 23.03.2003 Doświadczenie: Szczerze nie mam jakiegoś wielkiego wykształcenia, ale znam się na rzeczy i wiem na czym polega ta rola typera, i wykonywałbym ją dobrze, roli typera wyuczyłem się jaki czas temu ( troszkę mineło ) i miło by mi było żebym sprawdził się w tej roli jak będę dawał se rade Dlaczego chcesz zostać typerem?: Chciałbym pomóc na forum, oraz odjąć troszkę pracy innym typerom którzy też się zajmują tym działem. Mam pewne doświadczenie jeśli chodzi o bycie typerem na forum , wiec myślę jeśli bym został typerem bym się dobrze sprawdził w tej roli dodając że mam dobre doświadczenie w rożnych dziedzinach sportu . Chciałbym sie pokazać z jak najlepszej strony Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: siatkówka , koszykówka , piłka nożna , w każdej dziedzinie się sprawdzę, mam to doświadczenie które bym wykorzystał w tych działach 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Na tak +wiek +chęci pomocy +byłeś na takiej randze 2 1 Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 21 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 + wiek + Chęci + Doświadczenie + Zmotywowany Jestem na tak 👌🔥 2 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Ja również jestem za daniem szansy, chociażby na okres próbny. + Chcesz pomóc i to się ceni + Wiek odpowiedni + Jakiś czas spędzony na forum jest + W miarę rozpoznawalny też jesteś bo niejednokrotnie mi się przewijały Twoje odpowiedzi w różnych tematach + Byłeś już Typerem więc jakieś tam doświadczenie posiadasz Tak jak na wstępie jestem za daniem szansy. Powodzenia. 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Tak wiem miałem odpocząć, ale nie wytrzymuje jak nie wchodzę na forum przez kilka godzin chociażby. Do rzeczy. Jestem na TAK oczywiście. Jeśli na każdej się sprawdzisz to przydałbyś się na koszykówce lub siatce, albo na tym i na tym jeśli dasz radę, wtedy będę mógł odskoczyć na e-sport który stoi zakurzony. + Wiek + Doświadczenie + Pomoc Niema sensu pisać więcej plusów lub powtarzać tego co wymienili koledzy wyżej. @ ^Apple^ Bierej tego pana. 1 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Jestem za daniem szansy +wiek +doświadczenie +aktywny 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 22 Kwietnia 2022 420 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Jestem na Tak + Podanie + Chęci +/- Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Przyjmuje na okres próbny, dodam Cię na naszą grupkę Typerów, żeby dogadać co i jak. Zgłoś się po range w odpowiednim dziale. 1 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi