Zasłużony Dusia Posted November 29, 2018 Zasłużony Share Posted November 29, 2018 Żarty żarciki Blondynka ma nowe mieszkanie. Przychodzi do niej koleżanka. – Niezła chata. – Urządzałam według własnej głowy! – To dlatego jest takie puste. Idzie blondynka i napotkała na drodze mur. Zatrzymała się i patrzy… i patrzy…. i patrzy. Aż mur się rozpadł. Morał: Mądrzejszy zawsze ustępuje głupszemu. Jasio kopie dól w ogródku. Zaciekawiony sąsiad pyta: – Co robisz?? – Kopie grób dla mojej złotej rybki. – Ale czemu taki duży? – Bo jest w twoim p********m kocie! Kochanie, gdzie byłeś? - Biegałem. - A czemu koszulka sucha, a spodenki mokre? - Nie dobiegłem. Fąfara do kolegi: - Moja rodzina przeżyła ostatnio katastrofę kolejową. - Co się stało? - Teściowa przyjechała do nas pociągiem. - Coś taka wkurzona? - Mężowi na urodziny kołowrotek kupiłam do wędki. - No to chyba dobrze? Twój stary co weekend z kolegami przecież na ryby jeździ. Nie spodobał mu się? - Gorzej. Zapytał co to jest. Żona wróciła do domu z kliniki chirurgi plastycznej. - Jak ci się podobam? Mąż przygląda się jej uważnie i mówi: - Zrobili co mogli. Na lekcji chemii.. -Jasiu, w czym najlepiej rozpuszczają się tłuszcze ? - w rondelku, panie psorze... - Tatusiu, czy Ocean Spokojny zawsze jest spokojny? - Co za głupie pytanie? Czy nie możesz pytać się o coś mądrzejszego? - Mogę. Kiedy umarło Morze Martwe? - Dzień dobry, chciałbym się u państwa zatrudnić jako specjalista od bezpieczeństwa - Przykro mi, ale nie potrzebujemy kogoś takiego - No jak Pan uważa. W razie czego moje CV ma pan na pulpicie. 2 Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted November 29, 2018 Użytkownik Share Posted November 29, 2018 Krótkie fajne zarciki +za robote 1 Link to comment
Użytkownik `BLA BLA BLA Posted November 29, 2018 Użytkownik Share Posted November 29, 2018 leci + Link to comment
Marves Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 Plusik za dobrą robotę. Link to comment
Marves Posted November 30, 2018 Share Posted November 30, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted August 24, 2023 Administrator Administrator Share Posted August 24, 2023 Link to comment
Recommended Posts