GENERAL ALADEEN Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 (edytowane) 1. Nick: @ GENERAL ALADEEN 2. Wiek: 40 Na karku xDD 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]: Spore, kiedyś byłem juz tutaj adminem, także na pewno większość mnie zna. Tak jak pisałem w swoim poprzednim podaniu. Jestem na tyle doświadczoną osobą, że bez problemu sobie poradzę z podstawami AMX'a od strony zwykłego Administratora na serwerze. 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/G3N3raL/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): https://www.banid.pl/kto?to=0%3A0%3A4899825 7. Steam ID: 0:0:4899825 8. Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561197970065378 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Myślę, że przydam wam się do pomocy tym bardziej, że pełniłem tą rolę wielokrotnie na poprzedniej sieci przed fuzją i chce również spróbować jej u was. Niektórzy mogą uważać mnie za toksyczną osobę, a są osoby, które twierdzą, że nikogo lepszego nigdy nie poznali, niż właśnie ja. Być może jestem człowiekiem o kilku twarzach? Kto wie! Sami musicie mnie ocenić - czasami mam metody niekonwencjonalne na serwerze. 12. Kontakt: Steam/ pw/ gg 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Ps: Dajcie mi okres próbny 2 tyg a spokojnie nabije godzinki. Chciał bym pomóc utrzymać porządek na serwerze. Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez GENERAL ALADEEN Ci co uważają że to żart sa w błędzie po prostu chce pomóc. 5 2 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 21 Kwietnia 2022 420 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Na Nie - Podanie - GT - Chęci 2 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 21 Kwietnia 2022 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 (edytowane) Nie no bez jaj. Już po prima aprilis, a Ty z takim kawałem wyskakujesz? - podanie -GT - nie spełniasz wymagań -GT - warny -GT 3 razy nie, można odrzucać @ Kubuś 88 chuj mnie tam obchodzi, jakim byl kiedys adminem. Liczy sie to co tu i teraz, a teraz sklada podanie, gdzie w ogole nie gra, wiec niech sie nie wyglupia. Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez qweqwe moderator się przyjebał xD 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 (edytowane) Nie ma takiej opcji (czyt. NIE) - Konfliktowy / arogancki - bardzo słabe GT (na serwerze widziałem Cię dosłownie kilka razy) - podanie, które mnie osobiście nie przekonywuje "SPORE DOŚWIADCZENIE" po czym piszesz "bez problemu sobie poradzę z podstawami AMX'a od strony zwykłego Administratora na serwerze." Idę o zakład, że daje Ci 2 zadania tego (podstawowego admina serwera) bez dostępu do amxmodmenu (tylko poprzez komendy) i pierwsze co robisz to włączasz google i błagasz o pomoc Edytowane 21 Kwietnia 2022 przez RozgSzeFka 1 1 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MAJLEY Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Nie mam nic do Ciebie, ale wklejanie GT gdzie od 30 dni nie było Cię na serwerze to chyba tylko dla żartów to podanie. Brak aktywności to największy minus w tym wszystkim i z tego powodu jestem na nie. Pomoc oczywiście się przyda, bo adminów nie ma za wiele, chociaż ta ekipa przynajmniej jest aktywna, ale bez żartów, żeby przed podaniem nie przegrać nawet 20 minut. To nie jest serwer, który dopiero zaczyna raczkować. 2 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zwykle nie wypowiadam się w podaniach na "admina" (oprócz działu którego jestem opiekunem) ale jak zobaczyłem to... To stwierdziłem że się wypowiem xd. - Doświadczenie - Zachowanie (prowokacje) + Wiek ( nie oszukójmy, po prostu jesteś już za stary) - GT - konto steam na którym byłeś 180dni temu xDD Nie nie nie Powiem tak, za robienie sobie jaj, to podanie powinno być odrzucone + na moje do tego powinieneś zostać ukarany warnem. (Bo to jest hit co ty robisz) 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Na nie -GT -kłamiesz z wiekiem -podanie pisane na kolanie -steam 2 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 XDD Nie gt -dos podanie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kubuś 88 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 (edytowane) A tak sobie zajebie komentarz, raz na ruski rok chyba mogę. Moim zdaniem żaden z was nie powinien się wypowiadać, piszecie jakieś śmieszne (+ / -), gdzie do bycia adminem, to wasze wypociny nie mają żadnego znaczenia. Właścicielem serwera jest @ Trivor , więc myślę że zna autora podania i on sam może stwierdzić, czy ta osoba była kompetentna do tej roli, czy też nie. Pisanie typu " gówniane podanie, Kłamiesz że masz 40 lat, czy też mała aktywność na serwerze i te wszystkie inne gówniane powody", to nie ma żadnego sensu. Może jest też osoba, która niegdyś pełniła rolę opiekuna tego serwera i powinna się wypowiedzieć o tym użytkowniku (tak lub nie) i to te osoby zadecydują, a nie banda randomów z internetu. Problemem na tych serwerach zawsze byli admini (zawsze 80% z was była beznadziejna), tylko mi sie tu nie obrażać, aktualnie nie wiem kto jest adminem, i jakim jest adminem, ale ja tylko stwierdzam fakty. Chłop może miał przerwę od gry, ale chce wrócić i pomóż wam, albo nie będzie grał i chuj, ale co z tego? ważne że 11 zł pójdzie na konto, a co za różnica "10 czy 11 adminów"? Decyzję niech podejmą osoby, które grały w czasach panowania tego admina, oni najlepiej wiedzą do czego się nadaje. Jakby jakiś moderator chciał się dojebać, to wybaczcie za mój komentarz, napisałem tylko co myślę. Dziękuję i pozdrawiam! Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez Kubuś 88 1 9 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Na Nie! - Gt +wiek - robisz sobie jaja z tym podaniem chyba XD 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zerowe gt przez 30dni. Posiadał już admina jak i był w UBT, więc pojęcie ma (nawet te najmniejsze). Składka i mikrofon jest. Okres próbny w celu poprawienia GT, jak i zapoznanie się z 'obecnymi' panującymi zasadami na serwerze. 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi