Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - DIZZY

-slajdEN

Rekomendowane odpowiedzi

• Sprawiedliwy

Zazwyczaj rozpisuje dema z csgo, więc mogłem się gdzieś zajebać - tym bardziej, że oglądam to bez x-raya.

Nick podejrzanego: Dizzy
Serwer: COD MOD
SteamID/IP: STEAM_0:4:866452336
Data i godzina: 22.04.2022 - po 19
Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): będą z dwie rundy z mojego pova, za co przepraszam.
POV - https://www24.zippyshare.com/v/Y60DebEB/file.html
HLTV - http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2204221925-de_dust2-1650648300-1650649560.zip
Podejrzane momenty, rozpiska: koleś odpalał jeszcze w poprzedniej edycji, ale dzisiaj przeszedł samego siebie; a że adminów mało to postanowiłem pomóc. Tym bardziej, że typ z premkami i vipem to aż żal nie ruszać :kekw:.

00:50 - o ile pierwszy peek w miarę zrozumiały, o tyle drugi mocno spalony z ciekawą predykcją
01:03 - peek na model, potem follow za modelem 
01:17 - spalony repeek na model
03:44 - model
03:58 - strzela rakietą w model na skrzynce, następnie pali model skanem (rakieta zadaje AOE, na pewno nie dała mu informacji, że stoi na skrzynce)
04:02 - przebiegając i strzelając przez bramę nasze sokole oko zobaczyło kątem oka jeszcze jeden model - spalone 
04:18 - wskakuje na skrzynkę i próbuje wychylić na gracza z cichymi krokami, którego nie mógł słyszeć
04:57 - prawdopodobnie widział jakiegoś gościa lecącego na noclipie, ale nie chce mi się weryfikować tego na hltv
05:22 - biorąc pod uwagę, że podejrzany jest noobem, to ten peek jest jak na niego zbyt dokładny
05:24 - świetny placement celownika, krety na duscie na pewno boją się wyjść z nory
05:57 - repeek na drugi model również bardzo dokładny
06:15 - spalony peek na model
06:21 - obczaja model na midzie, następnie model na respie
06:40 - świetna predykcja, że przeciwnik wszedł na skrzynkę
Swoją drogą placement celownika jest wystarczający, żeby stwierdzić, że koleś częściej patrzy na przeciwników za ścianą niż na potencjalne miejsca, z których może wyjść enemy.
09:45 - koncertowy model, po fragu podejrzany znów prezentuje spalone zachowanie
10:25 - muzg.exe HAS STOPPED WORKING
11:07 - ?
12:18 - widzi modele na gali, robi nawet jakiś step back bo się ich zestrachał XD
12:31, 12:33 - spalony prefire na model, później to samo - koleś po prostu pojebał ściany i załadował kilka kul w model za nią :majordebil:
12:39 - kontynuacja spalonej akcji z finałem w postaci fraga
12:46 - no spoko, rozlana krew na ścianie, ale zachowanie strasznie nienaturalne, akcja później też obvious 
13:33 - za szybko - spalone, frag na bsie pewnie też - w ogóle kto tak peekuje gale XD
15:47 - pali prefire do gracza na cichych krokach
17:44 - predykcja na gracza z cichymi krokami
19:07 - spalone, zresztą jak cała ta akcja w anarchii
19:16 - jak wyżej

Miłego wieczorku, 
slajden

• Super 1
  • Dzięki 1
  • Wow! 3

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

:NotLikeDuck:

• Użytkownik∙

00:50 -  prosto celownikiem za modelem > +b
01:03 -  -b
01:17 -? -b
03:44 - miałeś low hp, nagle zobaczyłeś, że zza ściany zaraz chłop będzie peekował więc cofnąłeś żeby nie zginąć > +b
03:58 - xd > +b
04:02 - +b
04:18 - nic tu nie ma na moje > -b
04:57 - nejd był rzucany z longa to odskoczył od niego, a następnie dał airstrike`a > -b
05:22 - -b
05:24 - były słyszalne strzały na bsie więc po prostu puścił ducha > -b
05:57 -  +/-b
06:15 -czekał aż enemy się odwróci i będzie mógł speekować > +b
06:21 - +b
06:40 - -b
09:45 - -b
10:25 - po zabiciu tego pierwsze potem chwilowo dałeś na model drugie za skrzynką przy podeście, ale i tak dam max tutaj b+/-b 
11:07 - -b
12:18 -XDDDD nie widział go nic, a nic. Wpierw przejechanie celownikiem po modelu next puszczenie ducha  > +b
12:31, 12:33 - ciekawie się spojrzałeś jak leciał w ogóle nie widząc i się już przyszykowałeś > +b
12:39 - +b
12:46 -+b
13:33 - +/-b
15:47 - +b
17:44 - 
19:07 -
19:16 -

dalej już nie dało rady obejrzeć bo mi ciągle demko się cofało do tyłu uj wie czemu, ale tyle co rozpisałem i tak chyba wystarczy. Gość na jakimś wh leci i raz się skryje, bo wie, że za dużo trochę, potem znowu on i tak w kółko. Dla mnie piec.

Czekam na rozpiskę reszty chłopaków z ubt ;>>

• Lubię to! 1

mrufka.png

ulqiorka.gif

0:50 - B+
3:44 - B+/-
3:58 - B+
6:21 - B+

Styknie, ban dodany.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]