Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Twój nick: @ Lampard Nick oskarżonego: @ Mentolek Powód skargi:fk Opis sytuacji:Trwa runda, wydał polecenie na marker wyleciałem z celi na marker, i gość zabił mnie z powodem że leciałem na Gr Data i godzina zdarzenia: 23 kwietnia godzina 16:50 Miejsce zdarzenia: Mapa Jako_facebook Dowody:Niestety nie mam jak podeslac hltv nagrania, bo nie ma tej mapy podanej tam o tej godzinie.. Coś od siebie: .. 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mentolek Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Był bezruch do odwołania, którego nie odwołałem poza tym wychodząc z celi leciałem w stronę GR, więc również mogłem uznać to jako próbę buntu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) Hmmm, skoro był bezruch do odwałania, to czemu innych nie zabiłeś? Dałes polecenie, na markerze ten bezruch do odwołania każdy był, ja dolecialem na marker i zabiłeś mnie, i powód "leciałeś w stronę gr" tylko, że ja lecialem w kierunku markera, jak bym chciał lecieć w stronę gr to bym był już w nim. @ Mentolek Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez Lampard 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 @ MajsterlorD ?? Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik MajsterlorD Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) Chciałbym jak kolwiek się odnieść do sytuacji, ale nie wiem dlaczego demko z tej sytuacji zawiera uszkodzone pliki, inne demka normalnie działają. Najlepiej będzie wyjaśnić sytuacje z świadkami owego zdarzenia. http://793023.hltv2.pukawka.pl/hltv-2204231607-jail_facebook-1650722820-1650726780.zip DEMKO Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez MajsterlorD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Świadek na serwerze, o nicku Xyz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Nie będziemy się bawić w sąd jakiś, podejmę decyzje jak wrócę Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 @ MajsterlorD mi normalnie się otwiera te demko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MajsterlorD Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) Dzk @ WallPeR za pomoc Oglądałem to i tak był bezruch do odwołania typ leciał na marker który był obok gr,a i mentolek mógł pomyśleć że rzeczywiście ucieka do giera podczas bezruchu do odwołania, zabil cie za ruszanie się na bezruchu do odwołania co zrobił dobrze, lecz widać także jak ruszają się inni gracze których też powinien w takiej sytuacji skarniakowac/zabić Przyjmuje Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez MajsterlorD Odnośnik do komentarza
Użytkownik MajsterlorD Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi