Użytkownik naćpany_pitbull Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 1. Twój nick: pitbull 2. Co chcesz zmienić: usunąć linke 3. Dlaczego chcesz to zmienić: bo wkurza to ze ct tylko lata na tych linkach i wgl nie da sie zbuntowac moim zdaniem powinniscie wywalic linke albo niech tylko prowadzący ma 4. Link do pluginu (opcjonalnie): - 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VanitYY Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Wczoraj wszedłem na serwer po pewnym czasie przerwy i od razu zauważyłem, że w dosłowniej każdej rundzie wszyscy się buntowali (2 CT na 8 TT) i strażnicy praktycznie nie dawali sobie rady. Faktem jest to że jest to zależne od umiejętności prowadzenia strażników jak i grania ale jak wejdzie 4-5 osób z SVIP do TT + 400-500 fps gdzie się od razu rozpędzają do niewyobrażalnych prędkości to weź potem takich złap a to że nie potrafisz się zbuntować bo nie potrafisz pomyśleć głową tylko lecisz prosto do GR i tylko tak wygląda twój bunt to inna rzecz. Jestem na NIE 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MajsterlorD Opublikowano 1 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi