Użytkownik∙ Sobol Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze: Żopen Sobocki Nick admina banującego: GG Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: Perm 24.04.2022 Serwer na którym dostałeś bana: Deathrun (klasy) Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Dostalem bana ponieważ klucilismy sie z Tybijskim i gg tybijski kolega gg i poruszalismy temat mutow bez powodu i nagle zaczela sie klutnia ja z marchwiakiem dostalismy muta ja napisalem ze gg super admin dal mi bana bo kiedys se za zartowalem do kolezki ze sprzedam mu monety nawet slychac na ggiego nagraniu ze mowie to sarkastycznie, i gg zazadal ode mnie 5mln na glowe co to jest przekuctwo powiedzialem mu ze mu nie dam i jak zaczela sie ta klutnia wyciagnal ten *haczyk* na mnie i dal mi perma powod sprzedawanie monet nie polecam administratora Link do Sourcebansa z twoim banem:nie moglem dac linka Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199209945685/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:Mam Nadzieję ze sprawa zostanie pozytywnie rozpatrzona, moze to potwierdzic marchwiak pieczax itd. Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez ohSugarry Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 @ oGGo 48h @ HaQi fajnych masz tam adminów 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Sobol Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 czyli dostanę unbana wciągu 48godzin jezeli rozumiem ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Sobol Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 napisalem ze ma demko gdzie ja mowie sarkastycznie ze sprzedam monety za 10zl i ze probowal wyludzic ode mnie monety na discordzie na rozmowie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Marchwiak Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 4 minuty temu, Sobol napisał: napisalem ze ma demko gdzie ja mowie sarkastycznie ze sprzedam monety za 10zl i ze probowal wyludzic ode mnie monety na discordzie na rozmowie +++ daje muty za nic i bany Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Sobol Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) okej Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez Sobol moja pomylka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ezezezeez Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 W dniu 25.04.2022 o 15:43, SADZIK napisał: @ oGGo 48h @ HaQi fajnych masz tam adminów mam pytanie pisze z 2 konta bo do tamtego nie pamietam hasla mogę juz dostac ub ? 2d minely nick Żopen Sobocki Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Nie dostaliśmy wyjaśnień od admina. @ HaQi jakieś upomnienie dla pana admina Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi