Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Błaszczyk

1taperZPalermo;^

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Twój nick: taperak.exe
2. Nick oskarżonego: Błaszczyk
3. IP/SID oskarżonego: admin, macie
4. Data i czas zdarzenia:  5/10 minut temu
5. Powód skargi:  brak reakcji na zgłoszenie
6. Opis sytuacji:  zgłaszam grzecznie goście na u@ żeby go sprawdził + dopisałem, że Błaszczyk "ma robote". On na to, że "bujaj się typie". To już nie PIERWSZY RAZ kiedy ten admin nie reaguje na zgłoszenia i gra sobie dalej jak gdyby nigdy nic albo wychodzi z serwera
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie):  w logach będzie, że pisałem na u@ i jego dopiski

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 3

mrufka.png

ulqiorka.gif

• Premium
Premium

Dokładnie tak napisałem ''Bujaj się typie'' - To coś jest ostatnią osobą która mi będzie mówić co ja mam robić, albo coś. Możesz sobie pisać TEMPERAKU po 100 skarg że nie reaguję na twoje zgłoszenia, bo jak inaczej ci wytłumaczyć że jesteś zwykłym pionkiem dla mnie, który wchodzi w dupę każdemu, jak i  każdemu liżesz dupsko itp, itp.

Twoje zgłoszenia będą przeze mnie ignorowane, tak jak cały ty :rzygne: :fuck:

I jeszcze jedno, Popłakał się bo go typ bił NICK WHITE XDDDD, Co wchodził na serwer to go zgłaszał, i to nie pierwszy raz :)

Edytowane przez Błaszczyk
  • Lubię to! 2
  • Ha ha 4
  • Fuu 1

Wyjaśniłem sobie z Błaszczykiem parę spraw na pw i mam nadzieję, że ta rozmowa nie będzie na marne. No nie może być tak, że admin olewa kogoś zgłoszenie, bo go nie trawi. Skargę przyjmuję.

• Lubię to! 2
  • Super 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]