Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 1. Twój nick: taperak.exe 2. Nick oskarżonego: Błaszczyk 3. IP/SID oskarżonego: admin, macie 4. Data i czas zdarzenia: 5/10 minut temu 5. Powód skargi: brak reakcji na zgłoszenie 6. Opis sytuacji: zgłaszam grzecznie goście na u@ żeby go sprawdził + dopisałem, że Błaszczyk "ma robote". On na to, że "bujaj się typie". To już nie PIERWSZY RAZ kiedy ten admin nie reaguje na zgłoszenia i gra sobie dalej jak gdyby nigdy nic albo wychodzi z serwera 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): w logach będzie, że pisałem na u@ i jego dopiski 2 1 3 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) Dokładnie tak napisałem ''Bujaj się typie'' - To coś jest ostatnią osobą która mi będzie mówić co ja mam robić, albo coś. Możesz sobie pisać TEMPERAKU po 100 skarg że nie reaguję na twoje zgłoszenia, bo jak inaczej ci wytłumaczyć że jesteś zwykłym pionkiem dla mnie, który wchodzi w dupę każdemu, jak i każdemu liżesz dupsko itp, itp. Twoje zgłoszenia będą przeze mnie ignorowane, tak jak cały ty I jeszcze jedno, Popłakał się bo go typ bił NICK WHITE XDDDD, Co wchodził na serwer to go zgłaszał, i to nie pierwszy raz Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez Błaszczyk 2 4 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Wyjaśniłem sobie z Błaszczykiem parę spraw na pw i mam nadzieję, że ta rozmowa nie będzie na marne. No nie może być tak, że admin olewa kogoś zgłoszenie, bo go nie trawi. Skargę przyjmuję. 2 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi