Torfowisko Torf Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Twój nick: @ To1rw Nick oskarżonego: @ Błaszczyk Powód skargi: obraza/ prowokowanie Opis sytuacji: no gość przypierdala się do wszystkich, o wszytko. Wyzywa ( prawie codziennie robi dymy) ja nie wiem jakim cudem dostaje takie coś admina. Jak nie umie się zachować. Data i godzina zdarzenia: przed chwilą Miejsce zdarzenia: ChatBoX Dowody: niżej dam scr Coś od siebie: no nie wiem, dajcie mu Warna, albo coś bo to jest hit. (Ps, wiem że w jednym wpisie też go trochę obraziłem, bo już mnie zdenerwował, ale napisałem że z mojej strony koniec.) 1 3 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 A więc zacznę może od tego, że po co w ogóle to dziecko się wtrąca miedzy vódkę, a zakąskę ?. Zacząłem pisać z ta typiarą o nie wyjaśnionych ostatnio akcjach, to jakiś dzieciak zaczyna się wtrącać bo chce na siebie zwrócić uwagę jakiś wypierdek, od tego są moderatorzy żeby upominać a nie jakiś smarkacz co ma jeszcze mleko pod nosem, i będzie się wtryniać tam gdzie go nie trzeba.... Widać tu u niego ATENCYJNOŚĆ< ŻE ON NAPISZĘ SKARGĘ ŻEBY BYĆ W GRONIE UWAGI, 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) Ale gościu, po co ją wyzywasz? Wybileś na forum i z pizdy się zacząłeś do niej przypierdalać. Grzecznie z taperem zwróciliśmy ci uwagę, a ty od razu nas wyzywasz, no to kurwa. Polecam przemyśleć swoje zachowanie. Nie wiem kto ci wgle dał admina. + Dodam że nie jest to pierwsza taka sytuacja. Edit:// jeśli jest to wszczynanie kłótni to wybacz xd @ Kacperek Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez To1rw 2 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Teraz, To1rw napisał: Ale gościu, po co ją wyzywasz? Wybileś na forum i z pizdy się zacząłeś do niej przypierdalać. Grzecznie z taperem zwróciliśmy ci uwagę, w ty od razu nas wyzywasz, no to kurwa. Polecam przemyśleć swoje zachowanie. Nie wiem kto ci wgle dał admina. + Dodam że nie jest to pierwsza taka sytuacja. Kto kogo wyzywa? Ty widać że w tej KOLBUSZOWEJ gimnazjum to z średnią z całego wojew było zaniżone no ale stary, wbiłem na forum żeby z nią podyskutować nie z tobą, czego ty nie rozumiesz że wpierdalasz się w nie swoje sprawy, i ch** ci do tego co jej piszę, bo ch** cie to powinno interesować, A admina mi dał TWOJ PAN, KOŁO KTOREGO SKACZESZ JAK PIESEK 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pupciassienkas Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Hello Ze swojej strony tylko potwierdzę wypowiedź to1rw że nie jest to pierwszy raz kiedy błaszczu próbuje zrobić jakieś dymy i pisze głupoty bo ktoś kiedyś coś mu powiedział.. Ja mogę się z błaszczu spinać ile wejdzie bo ja wiem że on nigdy nie przyzna że gada głupoty na które nie ma żadnego potwierdzenia i też w sumie nudne są te prowokacje błaszczyka i to nie jest pierwsza skarga i też nie pierwsze takie jego zachowanie więc może warto w końcu jakoś go ogarnąć Buziaczki 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 1 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 3 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi