Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Błaszczyk

Torf

Rekomendowane odpowiedzi

• Torfowisko

Twój nick: @ To1rw

Nick oskarżonego: @ Błaszczyk

Powód skargi: obraza/ prowokowanie 

Opis sytuacji: no gość przypierdala się do wszystkich, o wszytko. Wyzywa ( prawie codziennie robi dymy) ja nie wiem jakim cudem dostaje takie coś  admina. Jak nie umie się zachować. 

Data i godzina zdarzenia: przed chwilą

Miejsce zdarzenia: ChatBoX 

Dowody: niżej dam scr 

Coś od siebie: no nie wiem, dajcie mu Warna, albo coś bo to jest hit. 

(Ps, wiem że w jednym wpisie też go trochę obraziłem, bo już mnie zdenerwował, ale napisałem że z mojej strony koniec.) 

Screenshot_2022-04-27-10-53-23-535_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-04-27-10-53-13-825_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-04-27-10-53-32-730_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-04-27-10-53-38-420_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-04-27-10-53-08-527_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-04-27-10-53-00-281_com.android.chrome.jpg

• Lubię to! 1
  • Super 3
  • Ha ha 2
  • Przykro mi 1
  • Wrr 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Premium
Premium

A więc zacznę może od tego, że po co w ogóle to dziecko się wtrąca miedzy vódkę, a zakąskę ?. Zacząłem pisać z ta typiarą o nie wyjaśnionych ostatnio akcjach, to jakiś dzieciak zaczyna się wtrącać bo chce na siebie zwrócić uwagę jakiś wypierdek, od tego są moderatorzy żeby upominać a nie jakiś smarkacz co ma jeszcze mleko pod nosem, i będzie się wtryniać tam gdzie go nie trzeba.... Widać tu u niego ATENCYJNOŚĆ< ŻE ON NAPISZĘ SKARGĘ ŻEBY BYĆ W GRONIE UWAGI, :kononhee:

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • WTF 1
  • Torfowisko

Ale gościu, po co ją wyzywasz? Wybileś na forum i z pizdy się zacząłeś do niej przypierdalać. Grzecznie z taperem zwróciliśmy ci uwagę, a ty od razu nas wyzywasz, no to kurwa. Polecam przemyśleć swoje zachowanie. Nie wiem kto ci wgle dał admina. + Dodam że nie jest to pierwsza taka sytuacja. 

Edit:// jeśli jest to wszczynanie kłótni to wybacz xd @ Kacperek

Edytowane przez To1rw
  • Ha ha 2

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Premium
Premium
Teraz, To1rw napisał:

Ale gościu, po co ją wyzywasz? Wybileś na forum i z pizdy się zacząłeś do niej przypierdalać. Grzecznie z taperem zwróciliśmy ci uwagę, w ty od razu nas wyzywasz, no to kurwa. Polecam przemyśleć swoje zachowanie. Nie wiem kto ci wgle dał admina. + Dodam że nie jest to pierwsza taka sytuacja. 

Kto kogo wyzywa? Ty widać że w tej KOLBUSZOWEJ gimnazjum to z średnią z całego wojew było zaniżone no ale stary, wbiłem na forum żeby z nią podyskutować nie z tobą, czego ty nie rozumiesz że wpierdalasz się w nie swoje sprawy, i ch** ci do tego co jej piszę, bo ch** cie to powinno interesować,  A admina mi dał TWOJ PAN, KOŁO KTOREGO SKACZESZ JAK PIESEK :)

• Ha ha 3
  • Użytkownik∙

Hello 

Ze swojej strony tylko potwierdzę wypowiedź to1rw że nie jest to pierwszy raz kiedy błaszczu próbuje zrobić jakieś dymy i pisze głupoty bo ktoś kiedyś coś mu powiedział..  Ja mogę się z błaszczu spinać ile wejdzie bo ja wiem że on nigdy nie przyzna że gada głupoty na które nie ma żadnego potwierdzenia i też w sumie  nudne są te prowokacje błaszczyka i to nie jest pierwsza skarga i też nie pierwsze takie jego zachowanie więc może warto w końcu jakoś go ogarnąć 

Buziaczki :3

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • WTF 1

babyrekinv2222.png.a0ffb019739cae297efad3901d9e60b1.pngatencja.png.ebde6518253c1eb9a8f2c6f228512c9b.png

• Zasłużony

skarga_przyjeta.png

• Super 3

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]