Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
MemMaster Edycja 2 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Typuj gale - FAME The Freak ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

HALO. MODERATORZY.

Trivor

Recommended Posts

• Właściciel
Właściciel

Zobaczyc ostatni post

Do tego działu https://strefaskilla.pl/forum/172-zbiór-podań/  wrzucacie tylko i wyłącznie podania z rang forumowych(ubt/moderator/redaktor itd.)

Aktualnie wrzucacie tam podania na adminów z wszystkich serwerów. Robi się niesamowity burdel, potem przykładowo jakiś opiekun chce poszukać informacji o adminie i musi szukać w tym wielkim burdelu.

Sam dzisiaj chciałem poszukać informacji o adminie cs:go, bo prawdopodobnie  skłamał w podaniu. Co się okazuje? Podania NIE MA. Za to jest w składzie podań, w którym panuje sodoma i gomora. Mija się to całkowicie z celem.

Podania z serwerów mają zostawać tam gdzie ich miejsce - w dziale serwera. Do zbioru podań wrzucamy tylko podania stąd: https://strefaskilla.pl/forum/10-rekrutacja/

@Ar0n

@.::FocuS::.

@Dusia

@Brancu

• Lubię to! 3
  • Super 1
  • Użytkownik

Spoko, tylko może wyrzucajmy te podania na admina chociażby do archiwum( po określonym czasie powiedzmy 2 tyg od zamkniecia tematu, czy to  " Podanie przyjęte" czy też "Podanie odrzucone") robi się zajebisty syf tak jak wyżej wspomniałeś. 
Jeżeli nie tak, to zróbcie drugi dział gdzie będziemy wrzucać właśnie podania adminów. 
Ilekroć przenoszę tematy i ogarniam to patrzę jest "Podanie przyjęte" ale nie widzę by dana osoba miała rangę admina ...  

Później wbija ci gracz z serwera pisze o jakimś adminie a okazuje się że albo nie ma rangi na forum albo wgl. nie ma takiego admina.. 

Tutaj też proszę dopilnujcie to jak już przyjmujecie te podania, tak aby każdy miał daną rangę, bo później my moderatorzy tylko wychodzimy na debili jak się tłumaczymy a jednakże wychodzi inaczej ... 

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• Zasłużony

Spoko,  wiedziałem o tym już dawno 

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Zasłużony

Zapoznałem się.

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Użytkownik

Że tak się wtrącę, dobrym rozwiązaniem by było stworzyć  przy każdym serwerze, w dziale podania na admina dwóch pod działów w strefie podania takich jak "Podania zaakceptowane" "Podania odrzucone"

Wszystko będzie do znalezienia, w czystym i posegregowanym miejscu :D

Pomogłem daj mi repa, patrz jaki ja smutny ?

Edited by PinGuiN'ek1337
  • Użytkownik

Reff

• 2 weeks later...
  • Właściciel
Właściciel

Mozemy tak zrobic

• Ha ha 1
  • 1 month later...
  • Właściciel
Właściciel

KURWA CZY KTOS CZEGOS NIE ZROZUMIAL???? 

Cytat

Aktualnie wrzucacie tam podania na adminów z wszystkich serwerów. Robi się niesamowity burdel, potem przykładowo jakiś opiekun chce poszukać informacji o adminie i musi szukać w tym wielkim burdelu.

Sam dzisiaj chciałem poszukać informacji o adminie cs:go, bo prawdopodobnie  skłamał w podaniu. Co się okazuje? Podania NIE MA. Za to jest w składzie podań/w archiwum, w którym panuje sodoma i gomora. Mija się to całkowicie z celem.

NIE ROBCIE BURDELU. OPIEKUNOWIE/WLASCICIELE SZUKAJA INFORMACJI O ADMINACH PRZYJETYCH A PODANIA POROZPIERDALANE WRZUCONE WSZYSTKO DO ARCHIWUM.

PODANIA MAJA ZOSTAWAC W SWOIM DZIALE, TAK SAMO PROPOZYCJE ITP, ITD.

Do archiwum PRZERZUCACIE JAKIES STARE KONKURSY, KTORE JUZ WYGASLY, tematy z działów OGÓLNYCH, które się już nie przydadzą. , a nie tematy które mogą się komuś przydać!!!

Nie ma sensu tam przenosić przywitań z działu przywitań, podań na adminów z serwerów, propozycji itd. Ktoś będzie chciał zobaczyć kogos przywitanie, podanie, starą propozycje. Gdzie ma szukać? Na wysypisku? Te tematy w niczym nie przeszkadzają, bo działy są zrobione stricto pod daną sprawę, zamykasz temat i zostawiasz tam. Nie róbcie niepotrzebnego burdelu.

Szukam po raz kolejny informacji o propozycji, o adminie przyjętym i wszystko wypierdolone. 

W Ogłoszeniach/Informacjach forum  leżą jakies stare tematy "Złączenie serwerów JB" - 2 miesiące temu! "Kamilek i jego oszustwo" - Stare, niepotrzebne.    Arcy BM jakies przeprosiny stare, a wy wypierdalacie do archiwum podania na adminów zamiast zająć się najważniejszymi działami forum. TO CO W DZIALE SERWERA, ZOSTAJE W DZIALE SERWERA, JAK OPIEKUN BEDZIE CHCIAL TO SOBIE WYWALI COS NIEPOTRZEBNEGO

Każdy mod ma czas 24h na podpisanie się pod tym postem.

@F4NTOM @.::FocuS::.@Ar0n@ArcyBM

Edited by Trivor
  • Lubię to! 2
  • Zasłużony

Podpis...

Jak leżą jak wczoraj każdy dział przeglądałem wieczorem... i nic takiego nie było... :/

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Użytkownik

Zrozumiano.

Żadnego podania na admina czy zaakceptowanego czy odrzuconego nigdy nigdzie nie przeniosłem.

• Zasłużony

Podpis, wracam na stanowisko i o wszystko postaram się zadbać.

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• 1 month later...
  • Właściciel
Właściciel

Czy kazdy na pewno przeczytał ten temat? Kto znów awanse wrzuca do kosza?

Ostatni raz powtórze, ważne tematy, które chciałby ktos sobie kiedys przejrzeć, a nie przeszkadzają, typu podania, awanse inne dziadostwo zostają w swoich działach.

Do kosza wywalacie dziadostwo typu przestarzałe konkursy z głównych działów forum, które przeszkadzają i inny syf.

Co to robi w koszu?

• Lubię to! 2
  • Zasłużony

Ja w tym dziale nic nie ruszałem 

• Lubię to! 1

76561198064043742.png

• hk. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines