Właściciel Trivor Posted November 29, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted November 29, 2018 Zobaczyc ostatni post Do tego działu https://strefaskilla.pl/forum/172-zbiór-podań/ wrzucacie tylko i wyłącznie podania z rang forumowych(ubt/moderator/redaktor itd.) Aktualnie wrzucacie tam podania na adminów z wszystkich serwerów. Robi się niesamowity burdel, potem przykładowo jakiś opiekun chce poszukać informacji o adminie i musi szukać w tym wielkim burdelu. Sam dzisiaj chciałem poszukać informacji o adminie cs:go, bo prawdopodobnie skłamał w podaniu. Co się okazuje? Podania NIE MA. Za to jest w składzie podań, w którym panuje sodoma i gomora. Mija się to całkowicie z celem. Podania z serwerów mają zostawać tam gdzie ich miejsce - w dziale serwera. Do zbioru podań wrzucamy tylko podania stąd: https://strefaskilla.pl/forum/10-rekrutacja/ @Ar0n @.::FocuS::. @Dusia @Brancu 3 1 Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted November 30, 2018 Użytkownik Share Posted November 30, 2018 Spoko, tylko może wyrzucajmy te podania na admina chociażby do archiwum( po określonym czasie powiedzmy 2 tyg od zamkniecia tematu, czy to " Podanie przyjęte" czy też "Podanie odrzucone") robi się zajebisty syf tak jak wyżej wspomniałeś. Jeżeli nie tak, to zróbcie drugi dział gdzie będziemy wrzucać właśnie podania adminów. Ilekroć przenoszę tematy i ogarniam to patrzę jest "Podanie przyjęte" ale nie widzę by dana osoba miała rangę admina ... Później wbija ci gracz z serwera pisze o jakimś adminie a okazuje się że albo nie ma rangi na forum albo wgl. nie ma takiego admina.. Tutaj też proszę dopilnujcie to jak już przyjmujecie te podania, tak aby każdy miał daną rangę, bo później my moderatorzy tylko wychodzimy na debili jak się tłumaczymy a jednakże wychodzi inaczej ... Link to comment
Marves Posted November 30, 2018 Share Posted November 30, 2018 (edited) Zrozumiano. Edited November 30, 2018 by Ar0n Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted November 30, 2018 Zasłużony Share Posted November 30, 2018 Spoko, wiedziałem o tym już dawno Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted December 1, 2018 Zasłużony Share Posted December 1, 2018 Zapoznałem się. Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Użytkownik PinGuiN'ekღ^^ Posted December 5, 2018 Użytkownik Share Posted December 5, 2018 (edited) Że tak się wtrącę, dobrym rozwiązaniem by było stworzyć przy każdym serwerze, w dziale podania na admina dwóch pod działów w strefie podania takich jak "Podania zaakceptowane" "Podania odrzucone" Wszystko będzie do znalezienia, w czystym i posegregowanym miejscu Pomogłem daj mi repa, patrz jaki ja smutny ? Edited December 5, 2018 by PinGuiN'ek1337 Link to comment
Użytkownik PinGuiN'ekღ^^ Posted December 11, 2018 Użytkownik Share Posted December 11, 2018 Reff Link to comment
Właściciel Trivor Posted December 21, 2018 Właściciel Author Właściciel Share Posted December 21, 2018 Mozemy tak zrobic 1 Link to comment
Właściciel Trivor Posted February 4, 2019 Właściciel Author Właściciel Share Posted February 4, 2019 (edited) KURWA CZY KTOS CZEGOS NIE ZROZUMIAL???? Cytat Aktualnie wrzucacie tam podania na adminów z wszystkich serwerów. Robi się niesamowity burdel, potem przykładowo jakiś opiekun chce poszukać informacji o adminie i musi szukać w tym wielkim burdelu. Sam dzisiaj chciałem poszukać informacji o adminie cs:go, bo prawdopodobnie skłamał w podaniu. Co się okazuje? Podania NIE MA. Za to jest w składzie podań/w archiwum, w którym panuje sodoma i gomora. Mija się to całkowicie z celem. NIE ROBCIE BURDELU. OPIEKUNOWIE/WLASCICIELE SZUKAJA INFORMACJI O ADMINACH PRZYJETYCH A PODANIA POROZPIERDALANE WRZUCONE WSZYSTKO DO ARCHIWUM. PODANIA MAJA ZOSTAWAC W SWOIM DZIALE, TAK SAMO PROPOZYCJE ITP, ITD. Do archiwum PRZERZUCACIE JAKIES STARE KONKURSY, KTORE JUZ WYGASLY, tematy z działów OGÓLNYCH, które się już nie przydadzą. , a nie tematy które mogą się komuś przydać!!! Nie ma sensu tam przenosić przywitań z działu przywitań, podań na adminów z serwerów, propozycji itd. Ktoś będzie chciał zobaczyć kogos przywitanie, podanie, starą propozycje. Gdzie ma szukać? Na wysypisku? Te tematy w niczym nie przeszkadzają, bo działy są zrobione stricto pod daną sprawę, zamykasz temat i zostawiasz tam. Nie róbcie niepotrzebnego burdelu. Szukam po raz kolejny informacji o propozycji, o adminie przyjętym i wszystko wypierdolone. W Ogłoszeniach/Informacjach forum leżą jakies stare tematy "Złączenie serwerów JB" - 2 miesiące temu! "Kamilek i jego oszustwo" - Stare, niepotrzebne. Arcy BM jakies przeprosiny stare, a wy wypierdalacie do archiwum podania na adminów zamiast zająć się najważniejszymi działami forum. TO CO W DZIALE SERWERA, ZOSTAJE W DZIALE SERWERA, JAK OPIEKUN BEDZIE CHCIAL TO SOBIE WYWALI COS NIEPOTRZEBNEGO Każdy mod ma czas 24h na podpisanie się pod tym postem. @F4NTOM @.::FocuS::.@Ar0n@ArcyBM Edited February 4, 2019 by Trivor 2 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted February 4, 2019 Zasłużony Share Posted February 4, 2019 Podpis... Jak leżą jak wczoraj każdy dział przeglądałem wieczorem... i nic takiego nie było... Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted February 4, 2019 Użytkownik Share Posted February 4, 2019 Zrozumiano. Żadnego podania na admina czy zaakceptowanego czy odrzuconego nigdy nigdzie nie przeniosłem. Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted February 5, 2019 Zasłużony Share Posted February 5, 2019 Podpis, wracam na stanowisko i o wszystko postaram się zadbać. Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Zasłużony Brancu Posted February 5, 2019 Zasłużony Share Posted February 5, 2019 Zrozumiano ostatnim razem ;P Link to comment
Właściciel Trivor Posted March 12, 2019 Właściciel Author Właściciel Share Posted March 12, 2019 Czy kazdy na pewno przeczytał ten temat? Kto znów awanse wrzuca do kosza? Ostatni raz powtórze, ważne tematy, które chciałby ktos sobie kiedys przejrzeć, a nie przeszkadzają, typu podania, awanse inne dziadostwo zostają w swoich działach. Do kosza wywalacie dziadostwo typu przestarzałe konkursy z głównych działów forum, które przeszkadzają i inny syf. Co to robi w koszu? 2 Link to comment
Zasłużony Brancu Posted March 12, 2019 Zasłużony Share Posted March 12, 2019 Ja w tym dziale nic nie ruszałem 1 Link to comment
Zasłużony Brancu Posted March 17, 2019 Zasłużony Share Posted March 17, 2019 https://strefaskilla.pl/forum/172-zbiór-podań/ Wraz ze @Smuszinio zrobiliśmy tam porządek. Nie wrzucać tam podań z serwerów! Podania z serwerów mają być tam gdzie są, żeby łatwiej było je znaleźć! @Dusia Link to comment
Recommended Posts