Premium Bourbon Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Nick z CS: .,/ Admin banujący: @ OroKoroner Serwer:#1 Data zdarzenia:TERAZ Opis sytuacji: DEMKO Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www2.zippyshare.com/v/jQOG5M1d/file.html 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 @ OroKoroner 48h; Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 14;57 - nie słyszał, że szedł, ale było słychać jak podnosi broń więc wiedział gdzie będzie > -b 15;33 dostał flesha, ale zdążył z niego zejść na tyle, że widział przeciwnika, chodzi mi o to, że flash poleciał i go dostał, ale zanim przeciwnik wyszedł flesh już się kończył > -b 15;44 było widać, że ktoś strzela ze schodów w dolnym > -b 15;49 - było widać jak się cofał, że ktoś oddał strzały w ściane przy wyjściu z górnego więc speekował na dolny > -b @ OroKoroner będą jeszcze rozpiski innych UBT, to jest moja ( na moje czysty gracz) 1 Odnośnik do komentarza
Premium Bourbon Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 14:57-Stary,ty myślisz w ogóle w gierce? Został ostatni,to wiadomo,ze gdzies się bedzie czołgać od bramy/ct/tunelu,chcialem prefire na ct zrobic,ale akurat byl na blisko,takze nie wiem,czego ty chcesz sie doszukac. 15:33-To masz jakieś lagi kolego w takim wypadku,nawet na pół mleku bym go zabił,a gdy on wybiegł to juz mi totalnie mleko znikło. 15:44-Tu jest pokaz skilla,nie wiem w ogóle,czemu piszesz -+. Trzymam sobie kąt,gostek wychyla dostaje heda i gleba.??? Ja rozumiem dla Ciebie to jest za szybko bo ty tak nie potrafisz,ale musisz się pogodzić,ze sa lepsi od Ciebie,a ty masz do mnie chyba jakiś uraz i coś na siłe chcesz znaleźć 15:49-Tu już była pewnośc siebie=prefire w miejscówke,gdzie zabiłem 1 typa wczesniej.Gdybyś widział inne moje demka,to bys moze cos zaczal myslec,ale chyba nic Ci to nie da i dalej oceniasz dema z zakutą główka. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 14:57 B- 15:33 Mleko przecież zeszło B- 15:44 B- 15:49 Na siłę możnaby dać B+/- z drugiej strony na #1 wszędzie ludzie chodzą po kilku praktycznie. B- 1 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi