Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - BOURBON

Bourbon

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Nick z CS: .,/ :Kappa:
Admin banujący: @ OroKoroner
Serwer:#1
Data zdarzenia:TERAZ
Opis sytuacji: DEMKO :peepoLeave:
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www2.zippyshare.com/v/jQOG5M1d/file.html

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

mrufka.png

ulqiorka.gif

• Bourbon zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - BOURBON
  • Użytkownik∙

14;57 - nie słyszał, że szedł, ale było słychać jak podnosi broń więc wiedział gdzie będzie > -b

15;33 dostał flesha, ale zdążył z niego zejść na tyle, że widział przeciwnika, chodzi mi o to, że flash poleciał i go dostał, ale zanim przeciwnik wyszedł flesh już się kończył > -b

15;44 było widać, że ktoś strzela ze schodów w dolnym > -b

15;49  - było widać jak się cofał, że ktoś oddał strzały w ściane przy wyjściu z górnego więc speekował na dolny > -b

@ OroKoroner będą jeszcze rozpiski innych UBT, to jest moja ( na moje czysty gracz)

• Lubię to! 1

mrufka.png

ulqiorka.gif

• Premium
Premium

14:57-Stary,ty myślisz w ogóle w gierce? Został ostatni,to wiadomo,ze gdzies się bedzie czołgać od bramy/ct/tunelu,chcialem prefire na ct zrobic,ale akurat byl na blisko,takze nie wiem,czego ty chcesz sie doszukac.

15:33-To masz jakieś lagi kolego w takim wypadku,nawet na pół mleku bym go zabił,a gdy on wybiegł to juz mi totalnie mleko znikło. 

15:44-Tu jest pokaz skilla,nie wiem w ogóle,czemu piszesz -+. Trzymam sobie kąt,gostek wychyla dostaje heda i gleba.??? Ja rozumiem dla Ciebie to jest za szybko bo ty tak nie potrafisz,ale musisz się pogodzić,ze sa lepsi od Ciebie,a ty masz do mnie chyba jakiś uraz :kekw: i coś na siłe chcesz znaleźć :pagopierdolsie: 

15:49-Tu już była pewnośc siebie=prefire w miejscówke,gdzie zabiłem 1 typa wczesniej.Gdybyś widział inne moje demka,to bys moze cos zaczal myslec,ale chyba nic Ci to nie da i dalej oceniasz dema z zakutą główka.

14:57 B-

15:33 Mleko przecież zeszło :wtf: B-

15:44 B-

15:49 Na siłę możnaby dać B+/- z drugiej strony na #1 wszędzie ludzie chodzą po kilku praktycznie. B-

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]